Volt egy kisebb szünetünk, kétséges volt, hogy összeházasodunk-e, vagy hogy egyáltalán együtt leszünk-e újból.
2018. máj. 11. 13:46
3/45 anonim válasza:
A következő terhességeidnél beírják a kiskönyvedbe.
Ha azt nem mutatod meg, akkor nem tudja meg (orvos, védőnő stb. Kívül) senki.
2018. máj. 11. 13:46
4/45 anonim válasza:
Minden terhességkor rákérdeznek az összes korábbi terhességre és a kiskönyvbe is beírják mikor volt, mi lett a vége stb. Meg ez műtétnek számít, altatással, későbbi műtétekkor is rákérdezhetnek. Tehát pl. párod és orvosaid előtt nem tudod eltitkolni, de a munkahelyeden, barátok előtt igen.
2018. máj. 11. 13:48
5/45 anonim válasza:
Igen, mindenképpen előkerül, ha volt korábbi terhesség. Rá is kérdeznek a gondozás során, és fontos is, hogy tudjanak róla.
2018. máj. 11. 13:48
6/45 anonim válasza:
Közben írtad ki elől.
Személyes véleményem, hogy hazugságra építeni egy házasságot régen rossz.
Előle nem lesz könnyű eltitkolni, de persze ha mindenből kimarad akkor nem lehetetlen.
2018. máj. 11. 13:49
7/45 anonim válasza:
nem Magyarországon szültem de itt megkérdezték ,hogy a párom tud e az ab rol és ha nem h szeretném e ha így is maradna ..
2018. máj. 11. 13:58
8/45 anonim válasza:
jó házasság lesz ez
2018. máj. 11. 14:00
9/45 anonim válasza:
Tőlem megkérdezte a nőgyógyász, a szonográfus, a szülésznő és a védőnő. Plusz a 12. heti genetikus. A védőnő memóriája elég rosszacska, így ő minden találkozáskor :)
A férjem mindig ott volt velem a vizsgálatokon, így nehéz lett volna eltitkolni. Plusz a terheskönyvem ott volt az asztalkánkon hogy ha velem bármi van, a férjem is azonnal hozni tudja.
2018. máj. 11. 14:21
10/45 anonim válasza:
9 vagyok, nem volt abortuszom egyébként, de ha lett volna nem tudtam volna mindenkinek hazudni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!