Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki semmi jelét nem...

Van olyan aki semmi jelét nem érezte hogy terhes? Vagy mindenképpen van?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy valamilyen formában jelez a teste az anyának hogy terhes. Pl. ez a beágyazódási vérzés is van mindenkinek? Vagy gondolok a tipikus menstruáció előtti tünetekre, mint pl a mellfeszülés, hátfájás..stb.. Ez a terhesség első heteiben is van? Vagy van olyan itt aki semmit sem érzett mikor teherbe esett? :)

2016. szept. 8. 09:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az első jel szinte mindenkinél az, hogy kimarad a vérzése.

Innentől már, hogy tudod, hogy terhes vagy, elkezded keresgélni a tüneteteket, és találsz is. ;)

A terhesség kiderülése előtt is sokan azért éreznek tüneteket, mert keresik, illetve nagyon akarják, hogy valami legyen, mert annyira vágynak babára. (Ebből születnek az olyan kérdések, hogy terhességre utal, ha fáj a fogam?)

A beágyazódási vérzés sem mindenkinél van, nálam egyszer sem volt, pedig három gyerekem van. Szerencsés vagyok, a terhességet is jól viselem, se hányás, se rosszullétek, egyedül a hátam fájt a középidő után, de az érthető.

2016. szept. 8. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A beágyazódási vérzés nem törvényszerű.. Nekem nem volt tünetem vagy hát ami jelezte azt egy egyszerű influenzának fogtam fel... Belső lázam volt legalábbis úgy éreztem hogy majd meg gyulladok izzadtam de a higanyos lázmérő és a digitális is csak az alaphőt mutatta én meg már nem bírtam el viselni annyira melegem volt... Rossz volt a közérzetem enyhe émelygésem volt.. erős migrénes fejfájásom volt nem volt semmihez se kedvem csak aludtam.. Aztán párom mondta csináljak egy tesztet... Nem értettem miért csináljak hisz beteg vsgyok mint a szar.. Meg nekem alapból rendszertelen a vérzésem PCO és IR miatt. Gyönyörű pozitív lett a teszt el mentem dokihoz aki megerősítette hogy babát várok akkor majdnem elmúltam már 6 hetes.. Beágyazódási vérzés nem volt.. Most leszek 23 hetes
2016. szept. 8. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem semmi tünetem nem volt, se vérzés, se mellfeszülés, semmi. Nekem a menzeszkor sem voltak ilyen bajaim, zsóval azon kívül, hogy nem jött meg, rólam senki meg nem mondta, hogy terhes vagyok. A gyomorégéssel szenvedek az utóbbi 2 hétben, de már csak 21,5 nap :)
2016. szept. 8. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Én figyeltem a jeleket nemvárt előtt is de akkor se találtam semmit a szokásos PMS dolgokon kívül. 1 héttel pozitív teszt után se. Aztán sorban minden.. de egyébként nem, sokaknak PMS nincs de sokaknak meg van. Ebből se lehet kiindulni.

Szóval nem, nincs mindenképpen beágyazódásos vérzés, meg más se mindenkinél. Nekem pl nem volt semmi. Vagyis elmaradt menzesz meg pozitív terhességi teszt. A többi meg később.

2016. szept. 8. 10:50
 5/7 anonim ***** válasza:
semmi jele nem volt.sőt egész terhesség alatt semmi. csak megnőtt a hasam
2016. szept. 8. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Utolag nagyon konnyu mondani h jajj hat en biztosra ereztem.. de nezz korul hanyan irjak h na ez vagy az annak a jele? Es vegul megjon nekik... jelnek barmit lehet titulálni.. en is mondhatnam h megereztem, mert tul aluszekony voltam. De az tudom h a melo miatt volt mert maskoris volt olyan.. szoval rafogni BARMIT lehet de , akik tenyleg erzik/ereztèk, az altalaban nagyon ritka. Sztem kb 1-5%...

Elso tunet NEM JON MEG.PONT

2016. szept. 8. 11:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Mi a múlt hónap végén kezdtünk el próbálkozni a férjemmel, és nekem mindig vannak menstruáció előtti tipikus tünetek, és csak érdekelt hogy ti hogy voltatok ezekkel. Nektek voltak-e olyan tünetek amiből tudtátok hogy baba van a dologban. Még van több mint egy hetem a következő menstruációig kíváncsian várom hogy lesz-e belőle babuci és ha most ebben a hónapban nem is, ha valamikor sikerül akkor lesznek e "tünetek" :)
2016. szept. 8. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!