Mit csinálhatnék, hogy a húgom megértse azt, hogy az abortusz ebben az esetben a megfelelő döntés?
Terhes lett, a barátja tudta nélkül abbahagyta a gyógyszert... Azért, hogy majd a baba újra összehozza őket, erősebb lesz a kapcsolatuk és vége lesz ennek a "se veled-se nélküled" dolognak. Viszont a srác közölte, hogy nem akar gyereket, sőt, szakított vele.
Itt van a húgom, 20 éves lesz a nyáron.
Egyetemre jár, nincs egy nap munkaviszonya sem.
Az apánk nem ugyanaz, engem az apám oldaláról jobban támogatnak (tehetősebb az apám és a nagyszüleim is, tőlük kaptam a lakást, fizetik a sulit, stb). A húgom jelenleg az én lakásomban él, lakbért nyilván nem kérek.
Anyáék nem tudják annyira támogatni, rengetegszer van, hogy tőlem kér már pénzt, mert otthonról nem tudnak neki küldeni.
Viszont ő akarja a babát, mert állítja, hogy a barátja meggondolja magát és rendben lesz minden. De nagyon nem... Beszéltem a sráccal, mondta, hogy nem megy neki az egyetem, valószínűleg átrakják államiról önköltségesre, de diákhitelt nem akar felvenni, a szülei pedig nem bírnak százezreket kifizetni neki félévente. Mondta, hogyha végez a vizsgáival, valószínűleg kimegy 1 évre külföldre dolgozni. Amúgy rendes, meg dolgos nagyon, egyetem mellett két munkahelye van, mert a szülei sem élnek túl jól és igyekezett őket is támogatni, vagy legalább elérni azt, hogy rá ne kelljen költeniük. De mondta, hogy a húgomat már nem szereti, nem vele képzeli el a jövőjét és a háta közepére nem hiányzik neki, hogy egy gyerekről is gondoskodnia kelljen 21 évesen...
Ezt elmondta a tesómnak is, aki csak azt ismételgeti, hogy "majd idővel megnyugszik és szeretni fogja a babát".
Anyáéknak még el sem mondta, azt mondja, hogy majd később...
Nagyon jól tettétek, kérdező, a húgod egye meg, amit főzött.
Alapból agyonütném, ha ilyen hazug kétszínű lenne a tesóm, hogy megbxtja magát a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!