Ti megtartanátok vagy elvetetnétek ebben a helyzetben a gyereket?
Adott egy 18 éves lány, nincs párja, egy ismerősétől esett teherbe, aki ha megtudná letagadná hogy tőle van a gyerek.
A lány szülei és nővérei nagyon szigorúak, soha többé nem állnának szóba a lánnyal ha megtartaná a gyereket.
Viszont a lány nagyszülei magukhoz fogadnák, segítenének neki, mindenképp azt akarják hogy tartsa meg. Ti mit tennétek a lány helyében?
20#
Bocs de ha nem fogja felvenni a felelőséget?
Ha pont amit írtál fonákul sül el?
Oké tényleg jó,hogy a nagyszülő támogatja de ezt se lehet végletekig folytatni.Érted?
Soha nem volt abortuszom és nem is lesz.
De ilyen estben nem tartanám meg.
Én is úgy gondolom ennyi idősen nem lettem volna kész az anyaságra pedig tudom tőlem a család nem fordult volna el.
Nem tudom hogy következik abból, hogy a pasi nem akar gyereket, az hogy csak egy numera lennék számára.. Semmi összefüggés nincs a kettő között.
Nem tudom miért ennyire hihetetlen, de nem mindenki akar gyereket és igen is jelentsek már többet és legyek már fontosabb a barátom/férjem számára, akivel évek óta együtt vagyunk és mindenben mellette vagyok, egy a hasamban lévő fejletlen embriótól..! Nem hiszem h ez akkora hatalmas kérés. Védekezni kell normálisan, de ha hiba csúszik a rendszerbe, be is b*aszna, ha a pasi az embrióért remegne, le sem tojva az állítólag szeretett nőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!