Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szívetekre vagy az eszetekre...

Szívetekre vagy az eszetekre hallgattatok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 08:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Lehet ezt ragozni jobbra-balra, a lényegen nem változtat; aki utódnemzés terén az eszére hallgat, annak jó eséllyel a büdös életben nem lesz gyereke. Mindig van, ami előrébbvalónak látszik. Lakás, kocsi, berendezés, aztán az elöregedett berendezés helyett új berendezés, aztán meg már kifutottunk az időből, stb. Nekem sincs unokám, s úgy tűnik, nem is lesz. Én megadtam a gyerekeimnek az esélyt az életre, a boldogságra, ők nem tartják fontosnak továbbadni azt. Lehet szidni a kormányt, meg a gazdasági helyzetet, de az igazság az, hogy a mai generáció úgy nőtt fel, hogy megkapott mindent. Nem tanultak meg lemondani, és egy gyerek tetszik, vagy sem, lemondással jár. Mi az abszolút nulláról indultunk. Volt kér mélytányérunk, meg két kanalunk. Jószerivel annyi ruhánk, ami rajtunk volt. Olyan albérletünk, hogy ha este tízkor már nem volt kedvem/időm hátraverekedni magam a méteres hóban az olajoshordókig, reggelre befagyott a víz a pohárban. Reggelente 40 percig gyalogoltunk a munkahelyig.

Na, és? Fiatalok voltunk, tele tettvággyal, idealizmussal. Ahogy minden kor fiataljai tele vannak. Lassan meglett mindenünk. A gyerekek mellett is. Csak ez a lassúság az, ami nem tetszik manapság. Ma mindent azonnal akarnak.

2018. febr. 14. 11:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Az első. Igaz,nem voltam ilyen helyzetben,most vagyok a 25. hétben,de még a terhesség legelején volt egy rémálmom,amiben az volt,hogy koraszülött lett a baba,még kórházba se értünk be vele,és teljesen kiszolgáltatottak voltunk a férjemmel,otthon voltunk,se orvos,se mentős és mi ketten próbáltuk újraéleszteni. Mikor felébredtem,annyira sírtam,hogy alig tudtam lenyugodni. Ha már ezt így reagáltam le,akkor nem hiszem,hogy könnyen feldolgoznék egy abortuszt.
2018. febr. 15. 13:59
 23/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Már nem kell ezen gondolkodnom, a jó isten eldöntötte a babám sorsát.

Missed AB lesz.

2018. febr. 15. 18:04
 24/29 anonim ***** válasza:
54%
A szívedre nem tudsz hallgatni, a szív az csak egy izom.
2018. febr. 16. 18:12
 25/29 focimami56 válasza:
0%
A válaszokból ítélve csodálatos , hogy ennyi agy halott lény mellet voltak olyan volumenű tudósaink mint Ceizel Endre , Teller Ede ,Neumann János és még sokan mások .
2018. febr. 25. 19:04
 26/29 kokohoho ***** válasza:
100%
Kedves focimami56! Téged olvasva, egyet kell, hogy értsek veled! Azért ha csak hozzád hasonlóan lehetnék méltó, az általad is említett eleinkhez, akkor kezd egész színpatikus lenni az agyhalál! Büszke lehetsz magadra,,,,, igazán szép teljesítmény, anblokk lehúzni minden reagálást, érdemi válaszadás nélkül.
2018. febr. 26. 22:04
 27/29 anonim ***** válasza:

Mikor hogy...

Volt mindkettőnek jó és rossz végeredménye is.

Gondolom ez most nem segített sokat.

2018. febr. 27. 11:58
 28/29 anonim ***** válasza:
Focimami,ha már lesüllyedtél közénk,földi halandók közé,akkor akár ki is fejthetnéd a nagy eszeddel -mert itt ugye mindenki agyhalott,csak te vagy dömper-,hogy mi is a bajod a válaszokkal. Ugyanis ha még nem tűnt fel,ez NEM egy olyan kérdés,ahol van jó meg rossz válasz,hanem mindenki leírja a SAJÁT érzéseid,vagy SAJÁT tapasztalatát. De igazad van,ebbe is bele kell kötni. Legközelebb ha lesz egy személyesebb,vagy épp saját véleményt kikérő kérdés,pl,hogy "mi a kedvenc színed" légyszi majd oda is fáradj át belekötni valakibe,hogy a kék nem lehet a kedvence,mert az egy sz*r szín. Komolyan,ennyi ésszel csodálkozom,hogy regisztrálni tudtál..
2018. febr. 27. 13:32
 29/29 anonim ***** válasza:
érzéseit*
2018. febr. 27. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!