Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Szívetekre vagy az eszetekre...

Szívetekre vagy az eszetekre hallgattatok?

Figyelt kérdés
2018. febr. 8. 08:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
37%
Az exem a "szívére" (be szép eufemizmus) hallgatott, a mostani párom szerencsére már tudatos ember, és nem ösztönlény...
2018. febr. 8. 16:29
 12/29 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó, ezt jó hallani, jó hogy nem rohan kapartatni, hanem rendesen tud védekezni, nem csak ösztönlényként szexelni van esze.
2018. febr. 8. 16:36
 13/29 anonim ***** válasza:
40%
... és főképp nem rak egy borsónyi embriót se a saját élete, se a párja/párkapcsolata elé, ellen tud állni a megemelkedő progeszteronszint agyi manipuláló hatásainak:)
2018. febr. 8. 16:39
 14/29 anonim válasza:
60%
Változó. Mármint személy szerint én mind a kettőt meghallgatom, majd a kevésbé rosszat választom. Sajnos vannak olyan élethelyzetek az életben, amikor muszáj az embernek az eszére hallgatnia.
2018. febr. 8. 20:43
 15/29 anonim válasza:
0%
Nekem csak egy eszem van...
2018. febr. 10. 16:46
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
A szíved az egy darab hús ami rángatózik. Amire szív alatt gondolnak az emberek azok ösztönök, tudatalatti megérzések
2018. febr. 10. 21:24
 17/29 anonim ***** válasza:
32%

A napokban lesz egy éve, hogy az eszemre.

Habár ez nem kérdés, de azért le írom, hogy akkor még nem bántam és csak mostanában kezdtem el. Talán a szívemre kellett volna, nem mindig tudom mostanában :(

2018. febr. 12. 08:00
 18/29 anonim ***** válasza:
71%
Én mind a kettőre. Összevetem a dolgokat, és döntök. :)
2018. febr. 12. 12:47
 19/29 kokohoho ***** válasza:
54%
Tetszik egyik másik hozzászólásban, hogy lényegében eldöntötték, mikor hallgassanak a szívükre! A szívnek tulajdonított döntések, az ösztönök, amik szintén az agy reakciói, bizonyos élethelyzetekre. Ezek az adott egyén született jellemével és a szerzett tapasztalataival vannak összefüggésben, tehát végső soron a "szív" döntései is az ész döntései! Állítólag a racionális gondolkodás képessége, különbözteti meg az embert az állatoktól, de miben különböznénk tőlük, ha ezt nem használnánk a döntéseink meghozásánál,,,, természetesen hallgatva azért a megérzéseinkre (ösztöneinkre) is? Kizárólag másokra, vagy a "szívre hallgatás", a gyenge akaratú, döntésképtelen emberek mentsvára, mint ahogyan az "olyan még sosem volt, hogy valahogy ne legyen!", sodródás is.
2018. febr. 12. 13:07
 20/29 anonim ***** válasza:
51%

Az eszemre; párkapcsolati erőszakoskodásból fogant, KIZÁRT volt, hogy megtartsam.

Családjánál voltunk, de amint hazaértünk, csomagoltam össze. Aztán hoppá, nem menstruálok, úgyhogy teszteltem és kiderült, hogy bizony nem elég, hogy megalázott, még teherbe is ejtett.

Kértem is az időpontot a CSVSZ-hez, aztán a kózházba.

Pénzem lett volna felnevelni, de a gondolattól is undorodtam, hogy abból az emberből bármi is legyen bennem azok után.

Eltelt azóta 10 év, semmit nem bánok, és a párommal szeretnénk közös gyereket.

2018. febr. 12. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!