Ti bevállalnátok egy 2 éves kisgyermek mellé ikreket ha nem lenne nagyon semmi segítségetek?
Figyelt kérdés
2018. jan. 14. 15:12
11/32 A kérdező kommentje:
A családom 100 km-re lakik, páromé 200 km. Picikkel ez nagy távolság. Csak a párom itt dolgozik, és itt vett házat. Én mondtam neki hogy költözzünk vissza, de ő nem akar. A város szélén lakunk ráadásul, minden messzi van tőlünk
2018. jan. 14. 19:06
12/32 anonim válasza:
Igen, valóban jól tud jönni a segítség, de azért egy kis találékonyság is sokat tud a latba dobni! Ikres anyuka is jelentkezett! Biztosan sok praktikát tudnak ajánlani! Nekem a 20 hónap volt a legkisebb 2 gyermek között, tényleg nem egyszerű! Praktikus és jól guruló ikerkocsit (nem vagyok cégreklámozó, de a peg perego vált be nekem a legjobban) érdemes beszerezned és testvérfellépőt! Nyilván nem fogsz tudni osztódni és sorrendeket kell állítani, de 3 gyönyörű szempár azért megéri... Ne félj kihordani őket! Nem tudnám elvetetni őket azért, mert ikrek. Lásd meg bennük a 3 hónapos csecsemőket, 6 éves ovis vagy 14 éves ballagó fiaidat, lányaidat. (Minden nehézségével és csodájával...)
13/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Szerintem nem tudnám feldolgozni az abortuszt, de mióta megtudtam nem nagyon tudok aludni ez miatt.
2018. jan. 14. 19:35
14/32 anonim válasza:
Vegyétek igénybe az otthon segítünk alapítvány segítségét, ingyen segítenek anyukáknak!
15/32 anonim válasza:
Én is bevállalnám őket. Biztos nehéz lenne, de ha ez a két édeske pont most, pont hozzátok akar jönni, akkor ez van - bennem legalábbis ez lenne. Én iszonyú nehezen bírok a háztartással a 3 gyerekem mellett, meg még mikor 2 meg először egy volt, akkor is így volt, de ennek ellenére mindhárom terhességem elején titokban arra vágytam, bárcsak ikrek lennének. Bátorság! Szerintem nehéz, de nagyon vicces és cuki dolgok elé nézel!
16/32 anonim válasza:
Valami babysitter vagy au pair segitseget nem tudjatok kérni? Mert végül is az is segítségnek szamit.
17/32 anonim válasza:
Jaj, 10-es!
Azt, hogy jól tud jönni a segítsèg senki nem vitatja! De erre nem lehet alapozni a gyerekvállalàst!
Mindenkinek tudnia kell mit bír el, hány gyereket tud minősègi ellátásbasn rèszesíteni! Ha meg terveztèk a második gyereket, èrtem, hogy meglepetès a kèt baba, de ez benne van a pakliban. Számolni kell vele, mikor gyereket tervezel, hogy lehet ikrek lesznek!
18/32 anonim válasza:
De, arra lehet alapozni, hogy ha NINCS segítség, akkor NEM vállalsz többet, mert tudod, hogy BÁRMI lehet.
A kérdező helyében, ha már pocakban vannak, természetesen nem vetetném el én sem. Csak ezeket a 'magunknak szülünk' beszólásokat nem bírom, mert 90%ban nincs végigondolva, mit is jelent
19/32 anonim válasza:
Az én szüleim 100km párom szülei 200km-re laknak. Ezért alapvetően segítség nélkül vagyunk. Ha van valami ami miatt előre tervez7nk pl orvoshoz van időpontm az megoldható. De ha 2 nagy rosszul lesz oviban üskolában akkor bizony egyedül megyek a kicsivel nincs segítség. Szervezés kérdése az egész de a férjemmel keten oldunk meg mindent mi oldunk meg. Lassan jön a 4-dik babánk.
20/32 anonim válasza:
8 és 4 éves gyermekeim voltak mikor terhes lettem ikrekkel. Hát nem lesz egyszerű ha megtartod, de ezt gondolom te is sejted. Ma már az ikrek 10 évesek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!