Bevállalnátok egy második gyermeket 35 évesen egy másik apától?
3 éve váltam el, van egy 8 éves kisfiam. Két éve ismertem meg a jelenlegi párom, aki 5 évvel fiatalabb nálam. Nála jobb társat nem is kérhettem volna a sorstól. Nagyon odaadó és családcentrikus, sajátjaként szereti a fiamat. Neki még nincs gyermeke és nagyon szeretne, viszont én tele vagyok félelemmel. A fiam már nagy és önálló. Nehéz terhességem volt vele, hányás szinte végig, cukorbetegség, stb. Segítségem akkoriban nem volt, a szüleim messze laktak.
Most a párom szülei és családja a városban lakik, mindenki nagyon kedves velem és jó a kapcsolat, igazi család.
Félek az újabb terhességtől, a szüléstől, a komplikációtól, az anyagi terhektől.
Ti is aggódtatok a második terhességnél?
Hasonló helyzetben én simán bevállaltam a közös babát. Nem bántam meg, minden percét élvezem, hogy vannak nekem. :)
Az se érdekel, ha egyszer elválunk. El tudom a gyereket tartani. Ez a kis majom pedig rengeteg örömöt hoz az életembe.
5ös vagyok
Ha anyagilag rendben vagytok akkor ne várj :) sok sikert nektek !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!