Egy gyermek elvetetése a legnagyobb bűn igaz? De akkor, ha egy 14 éves lányt megerőszakolnak és terhes lesz, mit csináljon?
Nem ez a legnagyobb bűn.. van olyan aki 42 évesen terhes lett és elvetette mert o szerinte már öreg ahhoz, hogy fel neveljen meg egy gyereket.
Ha vki 14 évesen teherbe esik sztm az a legjobb megoldás ha elveteti. Most gondoljatok bele milyen élete lehetne annak a gyereknek..
A tobb szazezer evi megszakitasok 0.1 % kiskoru eroszak terhesseg
Ezert ez a vita hulyeseg
Evi 1 - 2 esetrol beszelunk
Mellettem volt a szülészeten a 70-es években egy 14 éves lány. Ő volt a legnagyobb a kórteremben, az biztos. És szőke, magyar lány volt. Igaz, nem megerőszakolták, a vőlegénye és a családja is járt hozzá.
Lehet, hogy nem volt elég érett a gyerekre, de komolyan állt hozzá.
A kérdésben a megerőszakolás a nagy probléma. Ami az esetleg megszülető gyereknek okozná a legnagyobb problémát. Az esemény utáni tabletta megoldja.
Kerlek hasznald a google
Kell szivhang hogy elvegyek
Ha van szivhsng mar korant sem sejtcsomo
Abortusz minimum par het tehat 7-8 hetes dobog a szive van keze laba
:)
Elég szánalmas próbálkozás, hogy azzal próbálsz személyeskedni, hogy sejtcsomónak nevezel egy rég megszületett, felnőtt embert. Nagyon, nagyon gyenge.
Sejtcsomó, embrió, magzat, lényegtelen hogy hívod. Amíg meg nem született, addig jogilag nem minősül személynek, gyereknek. 12. betöltött hétig pedig szabadon eltávolíttatható egy legális műtéttel, ha a terhesség nem kívánt.
Egy bíróságon sem lehet rá úgy hivatkozni, mint gyerek, nem kaphat pl örökséget sem, csak ha megszületik. Ez így világos? Maximum magzat lehet a terhesség végéig, korábbi állapotaiban pedig igen, sejtcsomó, aztán embrió. Neked mégis mi közöd van ahhoz, hogy én milyen szavakat használok?
Mi a konkrét problémád, ami miatt úgy érezted bele kell kötni a válaszomba? Amit mellesleg a kérdezőnek írtam. Mindenki leírhatta a saját egyéni véleményét, olyan szavakat használva amilyeneket csak akar. Ennyit tettem én is. A válaszom a kérdezőnek szólt, nem kérdeztem sem a te véleményedet, sem másokét a tartalmát illetően. Idegbaj ellen, fel lehet keresni egy orvost, talán tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!