Egy gyermek elvetetése a legnagyobb bűn igaz? De akkor, ha egy 14 éves lányt megerőszakolnak és terhes lesz, mit csináljon?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy ő elvetetheti e a bébit, vagy sem. Emberileg:))

2017. dec. 28. 10:09
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
18%

Nem ez a legnagyobb bűn.. van olyan aki 42 évesen terhes lett és elvetette mert o szerinte már öreg ahhoz, hogy fel neveljen meg egy gyereket.

Ha vki 14 évesen teherbe esik sztm az a legjobb megoldás ha elveteti. Most gondoljatok bele milyen élete lehetne annak a gyereknek..

2017. dec. 30. 12:56
 22/51 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal nagyobb bűn a semmire megszülni és aztán eldobni magadtól vagy nyomorogtatni
2017. dec. 30. 16:53
 23/51 anonim válasza:
100%
Szerintem azt kellet volna elvetetni aki megerőszakolta😅😅😅😣😥😥😣
2017. dec. 30. 17:33
 24/51 anonim ***** válasza:
29%

A tobb szazezer evi megszakitasok 0.1 % kiskoru eroszak terhesseg

Ezert ez a vita hulyeseg

Evi 1 - 2 esetrol beszelunk

2017. dec. 31. 17:18
 25/51 anonim ***** válasza:
77%

Mellettem volt a szülészeten a 70-es években egy 14 éves lány. Ő volt a legnagyobb a kórteremben, az biztos. És szőke, magyar lány volt. Igaz, nem megerőszakolták, a vőlegénye és a családja is járt hozzá.

Lehet, hogy nem volt elég érett a gyerekre, de komolyan állt hozzá.

A kérdésben a megerőszakolás a nagy probléma. Ami az esetleg megszülető gyereknek okozná a legnagyobb problémát. Az esemény utáni tabletta megoldja.

2017. dec. 31. 19:15
 26/51 anonim ***** válasza:
83%
Az abortusz nem a legnagyobb bűn,inkább szükséges rossznak hívnám (nem mondom hogy jó dolog de inkább ez mint a kályhába dobott meg a kukában hagyott kisbabák) vagy akkor egy nő aki mivel nem akar szegénységbe szülni és elveteti, sokkal rosszabb dolgot tesz mint pl Albert Fish aki bizonyítottan 3, feltehetőleg még 5 és elmondása szerint több mint 100 kisgyereket erőszakolt, kínzott, ölt és evett meg?
2018. jan. 1. 11:36
 27/51 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem bűn egy embrió elvetetése. Az még nem gyerek, csak egy pár hetes sejtcsomó. Akkor lesz gyerek, ha a terhes nő úgy dönt kihordja, hogy kifejlődhessen és megszüli.
2018. jan. 4. 13:47
 28/51 anonim ***** válasza:
0%

Kerlek hasznald a google

Kell szivhang hogy elvegyek

Ha van szivhsng mar korant sem sejtcsomo

Abortusz minimum par het tehat 7-8 hetes dobog a szive van keze laba

2018. jan. 4. 13:57
 29/51 anonim ***** válasza:
69%

:)

Elég szánalmas próbálkozás, hogy azzal próbálsz személyeskedni, hogy sejtcsomónak nevezel egy rég megszületett, felnőtt embert. Nagyon, nagyon gyenge.

Sejtcsomó, embrió, magzat, lényegtelen hogy hívod. Amíg meg nem született, addig jogilag nem minősül személynek, gyereknek. 12. betöltött hétig pedig szabadon eltávolíttatható egy legális műtéttel, ha a terhesség nem kívánt.

Egy bíróságon sem lehet rá úgy hivatkozni, mint gyerek, nem kaphat pl örökséget sem, csak ha megszületik. Ez így világos? Maximum magzat lehet a terhesség végéig, korábbi állapotaiban pedig igen, sejtcsomó, aztán embrió. Neked mégis mi közöd van ahhoz, hogy én milyen szavakat használok?

Mi a konkrét problémád, ami miatt úgy érezted bele kell kötni a válaszomba? Amit mellesleg a kérdezőnek írtam. Mindenki leírhatta a saját egyéni véleményét, olyan szavakat használva amilyeneket csak akar. Ennyit tettem én is. A válaszom a kérdezőnek szólt, nem kérdeztem sem a te véleményedet, sem másokét a tartalmát illetően. Idegbaj ellen, fel lehet keresni egy orvost, talán tudna segíteni.

2018. jan. 4. 15:39
 30/51 anonim ***** válasza:
14%
Milyen gáláns 29-es, hogy lekapattad a válaszomat. (Amit, mellesleg jeleztem az adminoknak, hogy szabálytalan volt, mert tartalmazta a választ a kérdésre, ellentétben a Tieddel) Az idegbaj nem bennem van, hanem benned, aki minden abortusszal kapcsolatos kérdére a sejtcsomós válasszal reagálsz. Csicska meglátásod van, bárhogy takarod. Ugyanis Csak annyiban tekinthető, mondjuk 7. hónapban sejtcsomónak, amennyiben egy egészséges ember, ugyanis akár 24. héttől megmenthető egy koraszülött gyermek. Ennyit a meglátásodtól Szánalmas vagy. Élj együtt ezzel.
2018. jan. 4. 15:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!