A 12. hétig minden különösebb ok nélkül megcsinálják az abortuszt? Nem kell megindokolni, hogy pl. hátrányos helyzetű vagyok vagy ilyesmi?
Kedves kérdező! Őszintén szurkolok neked, én is ki lennék bukva, ha 10. héten tudnám meg, hogy terhes vagyok, és 2 hetem van elintézni, ráadásul ilyen idióta rábeszélősdit kell hallgatnom a sejtcsomó-fanclubtól. De a hivatalos út sajnos akkor is ez, és próbálj meg nem flegmázni az orvossal/védőnővel, hogy a legkevésbé se akadályozzanak. Az meg, hogy ki mit gondol a kórházban... Nah bumm! Ki ne sz*rja le?
De....most biztos idiótázol de! Ha ennyire nem akarsz gyereket, akkor miért kockáztattok? Így is eléggé a határon vagy, és ha kicsúszol MEG KELL SZÜLNI, ne hagyatkozz arra, hogy valaki majd csak elvégzi, mert ez lutri, tekintve, hogy az a tét, hogy elcseszed-e az életed (meg ha megmarad a gyerek, és utálod, nyilván az övét is)! Már ezer meg egy lehetőség van, hogy ne kelljen gumival csinálni (mert szerintem csak a frigid pi*ák szajkózzák ezt a gumi dolgot, mindenki más utálja). Inkább a kis hormontartalmú gyógyszer, mint végigcsinálni ezt az egész procedúrát! Remélem azért sikerrel jársz
Nem értek az abortusszal egyet. Több szempontból sem, de a Te döntésed, nincs jogom nekem vagy bárki másnak ítélkezni.
Hasznos info: [link]
Na mire alakult a dolog? Túl vagy már rajta?
Amúgy ha segítséget vársz az itteniektől ne bunkózz, még ha nehezedre is esik.
Am 3x2 az 6 ja, csak ha te elmész mondjuk hétfőn és csütörtökön kell visszamenned az barmira nem 6 nap.
Nekem is volt abortuszom, de ezt a stílust a legrosszabb időszakomban sem engedem meg magamnak.
Egyébként meg, ha nincs igazolásod, hogy te szociálisan rászoruló vagy ki kell csengetned az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!