Hanyadik hétig veszik el a babát?
Nem tudom mit nem tudtok felfogni azon, hogy NEM tudja megtartani, hiába akarja! Nyilván oka van és nyilván így is kivan az egesz miatt, nem kéne még jobban megnehezítenetek neki!
Egyáltalán nem lesz jobb, ha örökbeadja!! Szeretné ezt a gyereket, mégis hogy tudna élni majd azzal a tudattal, hogy a gyerekét, akit annyira akart, odaadta valami idegennek?! Ez sokkal!! rosszabb egy abortusznal, jóval nagyobb trauma! Nem azt kell most is nézni, hogy annak a pár hetes embriónak mi lenne a legjobb (nyilván ha megszületne, az örökbeadást is azért javasoljatok, mert akkor megszületne legalább), hanem hogy a kérdezőnek mi lenne a legjobb!!
"Szeretné ezt a gyereket, mégis hogy tudna élni majd azzal a tudattal, hogy a gyerekét, akit annyira akart, odaadta valami idegennek?!"
és mi van azzal a tudattal, hogy megölte a gyereket,akit annyira akart? szerintem ez rosszabb. látszik, hogy nem láttál még évekig depresszióban szenvedő abortuszon átesett nőt. én ismerek ilyeneket, úgyhogy tudom, miről beszélek
"Nem lehet csak azt nézni, hogy az anyának mi a jó, mert már nincs egyedül" - De, elsősorban azt kell nézni, abban igazad van, hogy nem "csak", mert az apa szempontjai is hasonlóan fontosak, egy gyerek születését a KÉT szülőnek kell akarnia. (mondjuk apró nüansz, hogy ilyenkor még sem apa, sem anya, sem gyerek nincs, egy embrió van egy nő méhében, ami (AMI!) az adott nő méhén kívül totál életképtelen.
"Ugyan a gyerek nem tud beszélni, de ettől még lenne mondanivalója" - hogyne, persze, csakis... gondolkodásra alkalmas idegrendszere még abszolút nincs, de mondanivalója, az nyilván lenne... szerintem meg hagyjuk az efféle blődliket.
Kérdező, ez függ a te korodtól, és az embrió/magzat egészségügyi állapotától is. Ha semmiféle EÜ ok nincs, és te nagykorú vagy, akkor a 12. hétig, ha fiatalabb, akkor a 18. hétig. Egészségügyi indokkal az indoktól függően a 20., a 24. hétig, illetve a terhesség korától függetlenül.
", ott már komoly lelki fájdalmak nélkül nem lehet megszabadulni tőle, akárki akármit is mond." - hogyne, mert te nyilván jobban tudod, mint az illetők maguk...:(
Kérdező, ahogy többen írták, alapesetben a 12. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!