Faros babáknál hanyadik hétig várnak a császárral?
Nekem azt mondta a dokim, hogy megvárjuk amíg magától beindul,mert ugyan kicsi rá az esély, de befordulhat a végén is, sőt vajúdás alatt is, meg jobb a babának is, ha magától indul a szülés, de ha akkor sem fordul be, akkor császár. Végül neki lett igaza,mert a 39+5 naposan fordult be, így természetes szülés lett a vége. :)
De szerintem orvos és kórház függő,van, ahol a 38 vagy 39 héten császároznak ha faros, kérdezz rá ott, ahol szülni fogsz.
Én örülök,hogy vártunk vele. :)
Második babát várom,azt mondta a doki h aszülés pillanatáig befordulhat,ezért majd a 39.hét környékén beszélgessünk császár idöpontrol,addig ne...
Amugy hiába második babo,az én dokim nem kockáztat,nem engedi farosan megszülni természetes uton. (30hkm, még faros babával).
úgy tudom, hogy a baba fejmérete is számít, meg az anyai adottságok, meg gondolom egy csomó orvosi dologtól amire nincs rálátásunk. (pl. farfekvés és farfekvés között is van különbség, mármint a pózban és az sem mindegy...) szóval ezt tényleg a doki dönti majd el.
én is azt hallottam, hogy egész sokáig is várnak, (gondolom szintén akkor, ha úgy látják, hogy nem fog úgysem előbb elindulni) akár közel a 40. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!