Terhes vagyok, nem akarom megtartani a babát, mik a lehetőségeim?
Nem szeretném sem megszülni, sem megtartani, tehát az örökbeadás sem érdekel.
Tegnap reggel csináltam terhességi tesztet, jövőhéten megyek orvoshoz.
Ott rákérdez majd, hogy mit szeretnék, vagy nekem kell mondani?
Van lehetőség arra, hogy ne műtéti úton kerüljön sor erre az egészre? Olvastam, hogy van valamilyen gyógyszer, vagy injekció talán. Az kíméletesebb megoldás, nem?
Ne legyél már ilyen agyilag korlátolt 32%-os, de komolyan.....
Menj inkább szépen vissza és tanulj még egy kis biológiát, mert látszik, hogy a leghalványabb fogalmad sincs az egészhez... A kérdezőnek nincs az égvilágon semmilyen gyereke (es nem is lesz!!!)
Van egy pár hetes embriója, ami még csak egy tudattalan, pár mm-es, fájdalmat nem érző sejtcsomo! Óriási különbség van a kettő között, őszintén sajnálom, ha te ezt nem tudod felfogni, de ez a magánügyed! Úgyhogy senki nem nyirat ki senkit, révén hogy nincs se gyerekről szó, gyilkosságról meg pláne nem, az abortusz a mai napig legális, valami nagyon érdekes oknál fogva. Szóval nem, ha jól átgondolta a kérdező és valóban nem akar gyereket, akkor nincs amiért lelkiismeret-furdalása legyen! Azért kéne legyen, mert úgy döntött, ahogy neki a legjobb? Hogy úgy alakítja az egyetlen eletet, ahogy neki megfelel és magát helyezi előtérbe, nem pedig egy nem kívánt sejthalmazt??! Érdekes egy logikád van..
"Előző, igen 530 € ha van az adott országban biztosítása. Dehát a kérdezőnek nincs."
Semmi köze a biztosításhoz.:-) Ausztriában önköltséges az abortusz, mindenkinek.
"Ausztriában önköltséges az abortusz, mindenkinek."
Mellesleg itthon is, ha nem egészségügyi indokkal, hanem az anya saját kérésére végzik. Kb. az egynegyede az osztrák árnak.
Kedves Kérdező!
Az örökbeadás miért nem játszik? Sokkal humánusabb elrendezése a dolognak, mint a kaparás (és igen, Magyarországon csak erre van lehetőséged.) A nyílt örökbeadás esetén még a családot is te választhatod meg, nem az lesz a sztori vége, hogy van egy gyereked valahol a nagyvilágban, ki tudja, hol, merre. És nem ütne vissza később sem poszt-abortusz szindrómaként vagy hasonlóként. Én ismerek olyat, akinek nem lehetett gyereke ez után.
1. Nem akarom, hogy bárki megtudja, hogy terhes vagyok. A későbbi kérdésekre sem vagyok kíváncsi, hogy "Na és hogy van a baba?".
2. Képtelen lennék idegeneknek odaadni csak úgy, miután szenvedtem és lemondtam rengeteg mindenről hónapokon át és fájdalmak árán megszültem. Mert ne tegyünk úgy, mintha a szülés és a terhesség egy kis semmiség lenne...
3. Számomra az örökbeadás sokkal fájdalmasabb megoldás lenne.
"Azt azért tudni kell, hogy a tablettànàl/injekciónàl sok edetben végződik művi befejezéssel a dolog."
Ez az esély kb. 2, azaz kettő százalék, vagyis 100 gyógyszeres abortuszból kettő az a "sok" eset, amit műtéttel kell befejezni. Félreértés ne essék, nem kampányolok az abortusz semmilyen fajtája mellett, de legyünk korrektek.
ma 10:17
Már nem "kaparnak",Vákummal kiszippantják az embriót. Ezért ma már nincs olyan, hogy belevágnak a méhfalba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!