Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Miért ellenzik néhányan az...

Miért ellenzik néhányan az abortuszt?

Figyelt kérdés

Vannak helyzetek amikor nincs más lehetőség!

Én is szerettem volna a babám,de abban a helyzetben amiben voltam nem volt lehetőségem megtartani!

2017. okt. 27. 11:39
 41/94 anonim ***** válasza:
11%

Tehát ha egy "anya" mondjuk a szülés előtt 2 héttel üti a hásat, akkor az nem egy gyereket bánt hanem csak "valamit"? Vagy ez a szabályod az éppen aktuális gondolatodhoz igazodik?

Ja és nem, nem hisszük, hogy az a gyerek képes a szeretetre, stb de képes lenne ha hagynák. Ez olyan hogy egy 2 hónapos nem tud járni, de ha nem csonkítják meg, akkor valószínűleg fog tudni.

2017. okt. 27. 15:55
 42/94 anonim ***** válasza:
73%
"Miért ellenzik néhányan az abortuszt?" - mert képtelenek belátni, hogy vannak helyzetek, amikor az abortusz a relatív legkisebb rossz minden más úttal szemben.
2017. okt. 27. 16:10
 43/94 anonim ***** válasza:
15%
Utolsó igen, mert milyen jó az a magzatnak ha szétdarabolják, és nem kap esélyt a normális életre, ha már a szülei képtelenek voltak megfelelően védekezni, vagy mint a kérdezőnél, előre gondolkodni? Valóban, szipiszupi megoldás.
2017. okt. 27. 16:12
 44/94 anonim ***** válasza:
67%
"Tehát ha egy "anya" mondjuk a szülés előtt 2 héttel üti a hásat, akkor az nem egy gyereket bánt hanem csak "valamit"?" nem gyereket bánt, és nem is "valamit", hanem egy magzatot. Meglepő, mi?
2017. okt. 27. 16:13
 45/94 anonim ***** válasza:
75%

" mert milyen jó az a magzatnak ha szétdarabolják, és nem kap esélyt a normális életre" - egy magzatnak tök mindegy, lévén nincs véleményalkotásra alkalmas szerve. Mint ahogy neked is tök mindegy, ha spontán AB-ból származó magzatról van szó. Ugye? Azt viseled nehezen, hogy valaki szabadon döntést hozhat, hogy alá kívánja-e rendelni az életét a magzatának, avagy nem.

Igaz?

2017. okt. 27. 16:18
 46/94 anonim ***** válasza:
14%
És egy magzat nem érez, nem fáj neki, igazából csak a gondolatainkban létezik, ugye? Ez most, hogy magzatnak vagy babának, vagy gyereknek hívod teljesen mindegy. Csak léleknyugtatás, hogy "nem fáj, nem érez, csak embrió, csak magzat", stb. Aki erre képes legalább vállalja el, hogy egy olyan "valamit" pusztított el, aminek vert a szíve, ami már érzett fájdalmat és amiből egy ember lehetett volna. De persze ehhez gyengék, meglepő, mi?
2017. okt. 27. 16:21
 47/94 anonim ***** válasza:
75%
56%-os, látod, erről beszélek. A kérdésre válaszoltam, ami az volt, hogy miért ellenzik, leírtam, hogy szerintem miért ellenzik, azért mert másban hisznek, mint akik nem ellenzik, erre mi történt? Belém kötöttél, kiforgattad amít írtam, felhoztál egy sarkalatos példát, hogy bunkó stílusban magyarázhass nekem és valószínűleg egyáltalán nem hasznosra ítélted a válaszomat, bármi is szerepelt benne. Ennek mi értelme van? Mondd meg őszintén. Nincs ennél jobb dolgod? Várod a következő válaszokat, amik A KÉRDÉSRE válaszolnak, hogy valakinek ugathass? Mert ez az, nem lehet másnak nevezni. Mi köze van ennek a “miért ellenzik” kérdéshez?
2017. okt. 27. 16:26
 48/94 anonim ***** válasza:
16%

Jaj, maradj már! Érdekel is engem, gondolod? Válaszoltam, mert megláttam a kérdést, ennyi. Én ránézek a gyerekeimre és boldog vagyok, hogy nem születtem ilyen szerencsétlennek, mint egyesek, mert kifogásom nekem is lehetett volna.

Eléggé elnyomottnak kellene ahhoz lennem, hogy egy anonim oldalon engem felidegesítsenek azzal, hogy valaki így döntött :D Szomorúnak érzem a dolgot, igen, de szerencsére nekem SOSEM fog még idő múlásával sem eszembe jutni, hogy a " a gyerekeim testvérét kikapartattam, hogy lehetne még egy ilyen csodálatos gyerekem, hogy lehet, hogy megtudtam volna oldani másképp?", mert sosem csináltam ilyet és nem is fogok. És írhatsz bármit mert én TUDOM, hogy nem fogok ilyet csinálni, nem fogok kifogásokat keresni és kerülőutakon járni.

Szóval tőlem, évente kétszer is járhattok abortuszra és demonstrálhatjátok a "szabad döntéshozatalotokat", de számomra pont hogy korlátoltak vagytok, ha ettől érzitek magatokat felnőttnek, meg szabadnak meg nem alárendeltnek vagy miket írtál még.

(Ja és én annyit írtam, hogy szerintem ez kifogás, majd erre kezdték el kikezdeni az én válaszomat, szóval nem annyira egyértelmű)

2017. okt. 27. 16:32
 49/94 anonim ***** válasza:
6%
Azt most látom, hogy én 57%os vagyok, így értelemszerűen a zárójeles rész már nem lényeges.
2017. okt. 27. 16:34
 50/94 anonim ***** válasza:
59%
". Aki erre képes legalább vállalja el, hogy egy olyan "valamit" pusztított el, aminek vert a szíve, ami már érzett fájdalmat és amiből egy ember lehetett volna." - miért is vállaljon be akárki egy HAZUGSÁGOT? - "ami már érzett fájdalmat"
2017. okt. 27. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!