Az abortusz mennyire tartozik a szülőkre? Ti elmondtátok valakinek?
Anyukám 20 évesen szült engem, mindig is fiatalos anyuka volt és nagyon jó kapcsolatunk volt, még kamaszkoromban is.
Viszont fél éve megszületett a féltestvérem és azóta picit kevesebbet beszélünk. Ez persze nem csak az ő hibája, én is élem a saját életemet, általában ha felhívom, hogy kicsit beszélgessünk, úgy veszi fel, hogy "mondjad gyorsan, mert pelenkázok/fürdetek/etetek/altatok". Ha ott vagyok náluk, akkor sem tudunk már úgy beszélgetni, mint régen, mert a férje folyamatosan hallgatja, miről beszélünk és ha olyan, ami neki nem tetszik, vagy nem ért vele egyet, ordítva beleszól és kioktat...
Apukámmal viszont azóta jobb lett a kapcsolatom, sokat beszélgetünk, együtt ebédelünk, csinálunk közös programokat. Pedig 5 éves koromban elvált anyától és kb 18 éves koromig csak akkor beszéltünk, ha pénz kellett, vagy ilyesmi. Szóval ő inkább csak "anyagi támogatóm" volt, de tényleg mindent megkaptam tőle, amit kitaláltam... De a személyesebb témákról nem igazán szoktunk beszélgetni, hogy van-e valakim, vagy ilyenek.
Viszont terhes lettem és jó lenne beszélgetni valakivel, aki kicsit komolyabb és felnőttebb, mint a legjobb barátnőim... De úgy érzem, hogy anyával eltávolodtunk már kicsit, apával meg nem tudom, hogy lehetne erről beszélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!