Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortusz mennyire tartozik...

Az abortusz mennyire tartozik a szülőkre? Ti elmondtátok valakinek?

Figyelt kérdés

Anyukám 20 évesen szült engem, mindig is fiatalos anyuka volt és nagyon jó kapcsolatunk volt, még kamaszkoromban is.

Viszont fél éve megszületett a féltestvérem és azóta picit kevesebbet beszélünk. Ez persze nem csak az ő hibája, én is élem a saját életemet, általában ha felhívom, hogy kicsit beszélgessünk, úgy veszi fel, hogy "mondjad gyorsan, mert pelenkázok/fürdetek/etetek/altatok". Ha ott vagyok náluk, akkor sem tudunk már úgy beszélgetni, mint régen, mert a férje folyamatosan hallgatja, miről beszélünk és ha olyan, ami neki nem tetszik, vagy nem ért vele egyet, ordítva beleszól és kioktat...

Apukámmal viszont azóta jobb lett a kapcsolatom, sokat beszélgetünk, együtt ebédelünk, csinálunk közös programokat. Pedig 5 éves koromban elvált anyától és kb 18 éves koromig csak akkor beszéltünk, ha pénz kellett, vagy ilyesmi. Szóval ő inkább csak "anyagi támogatóm" volt, de tényleg mindent megkaptam tőle, amit kitaláltam... De a személyesebb témákról nem igazán szoktunk beszélgetni, hogy van-e valakim, vagy ilyenek.

Viszont terhes lettem és jó lenne beszélgetni valakivel, aki kicsit komolyabb és felnőttebb, mint a legjobb barátnőim... De úgy érzem, hogy anyával eltávolodtunk már kicsit, apával meg nem tudom, hogy lehetne erről beszélni...

2017. okt. 24. 12:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
"Ő nem akar gyereket, ahogyan én sem " - akkor ez tiszta ügy, Kérdező.
2017. okt. 26. 11:36
 22/23 anonim ***** válasza:
22%
#22, Ha egyszer ez a terhesség, illetve belőle származó gyerek se az apjának, se az anyjának nem kell, kinek az életét tennéd tönkre szívesen vele?
2017. okt. 26. 17:14
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
Nyilván attól függ,hogy milyen a viszonyod anyukáddal és te ismered őt,hogy milyen a személyisége. Én biztosan nem mondanám el nekik,mert egyszerűen mi nem beszélünk meg semmit azonkívül,hogy mit ettem vagy jót aludtam-e. De ismerek olyan lányt aki mellett ott ültem amikor felhívta az anyukáját és elmondta neki,hogy terhes,mire az anyja megnyugtatta,hogy semmi probléma és együtt mennek majd el az abortuszra. Engem minimum kitagadnának ezért . Szerencsére erre életemben még nem került sor és remélem,hogy nem is fog,de elméleti szinten jó volt válaszolni a kérdésedre .
2018. jan. 30. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!