Ilyen szintű elhízásnál az abortuszt választanátok?
Nem hinném hogy sokkal rizikósabb lenne, mint alapból az a súly. 250 kilósan, mozgásképtelenként már eleve életveszélyes állapot.
De ki az, aki ilyen helyzetben még tud szexszelni?
Ezt a linket pont most küldték privátba
Először el se hittem hogy van ilyen
250 kilósan fizikailag képtelenség teherbe esni - a csodaszámba menő esetektől eltekintve, mint a linkelt cikk, bár blikkről lévén szó, én utánaolvasnék, hogy mennyi az igazság belőle. Főleg, mert hasonló kamuoldalak egymást jelölgetik forrásként (tudnodkell, tudásfája, buzzblog... itt feladtam, nem láttam forrást).
Én többféle hormonprobléma miatt 100-110 kiló között vagyok átlagosan. Anno endokrinológus 113-nál azt mondta, hogy még hízom 5-10 kilót, és teljesen le fog állni a menzeszem (ill. az ezzel kapcsolatos hormonrendszer). Ez a szervezet természetes védekezőképessége, egyébként nem csak a kövérekre, de a betegesen soványakra is igaz ugyanez, hogy egyszerűen megszűnik a ciklus.
Pontosan arra reagál a szervezet, hogy képtelen lenne az ilyen kihordani egy egészséges babát, így nullára redukálja a teherbeesés esélyét.
Persze csodák mindig vannak, ahogy meddő nők is néha terhesek lesznek random.
Én a saját testsúlyommal "jól" vagyok, nyilván lesznek egészségügyi kockázatok, de doki egy percig se mondta, hogy ne akarjak gyereket. A cikkben szereplő nő helyében nem vállaltam volna, de egyébként ilyen esetben simán lehet, hogy nem is tud róla.
A fent leírtak alapján: mivel a ciklus rendszertelen, vagy nincs is, ezért nem feltétlen tűnik fel a tipikus kimaradós tünet, a testsúly miatti rossz közérzet mellett meg a többi tünet sem feltétlen (bár ugye azok nincsenek is mindenkinél). Távolabbi ismerősi körben volt ilyen, hogy a hozzám hasonló alkatú csajszinál 7 hónaposan derült ki a baba, akkor már az egyértelmű jelek miatt. Még pocakja sem lett nagyobb az alapvetőnél.
Itt az angol cikk egyébként a megfejtésről.
A kép igazi a babáról, de nem ehhez a sztorihoz tartozik, egy korábbi orosz baba van rajta. És a testsúlya valóban nagy, de nem 18 kiló, csak valahol 7,7 körül, anyuka meg kamukép valahonnan máshonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!