Hogyan bocsássak meg a volt feleségemnek? Elvetette a gyerekünket. Nekem ez a közös gyerekünk megölése.
"A szándékom és az övé is arra irányult, hogy rendezzük a kapcsolatunkat, a felszín működött is, de pont tíz évvel az AB-ok után elváltunk, pontosabban ő vált el tőlem."
Nézd, ezzel a mondattal nevetségessé tetted az egészet.
1, Ha szerinted az abortusz halálos bűn, gyilkosság, miért nem valtal el az elso után?
2, Miért nem kotottel csomót a farkadra az első után, ha már válni nem akartál?
3,10 év után mi értelme van még ezen rágódni és az asszonyt hibaztatni mindenért, amikor te pont ugyanolyan hibás VAGY?
Kedves Kérdező! Mint már írtam, én megértelek. De szerintem felesleges magyarázkodnod. Aki kicsit is nyitott, megérti a felvetett kérdést és fájdalmadat, aki meg csak bántani jött,
az meg élvezi, hogy kiforgathatja a szavaid. Egyébként a kommentek "hangvételéből" és stílusból elég sok dolog kivehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!