Ilyen esetben mennyit kell várni, hogy megcsinálják az abortuszt? És egyaltalán így ellátják?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem rólam van szó, mielőtt jönne a támadás.

Egy barátnőm vidéken élt, ott lett beadva a kérelem a terhesség megszakításához.

Viszont ki lettek téve az albérletből, és jelenleg Bp-en tartózkodik.

Ahol intézte a dolgot, onnan a papírok megvannak, hogy el van indítva, de telefonon folyton lepasszolják, nem adnak időpotot. 11 hetes lesz már jövő héten.

Ha itt Pesten elmegy a papírjaival pl oda, ahova én járok, akkor mi a menete? Ellátják ill. adnak időpontot?

És mennyi idő telhet el, hogy elvegyék, és ne csússzon ki az időből?

2017. szept. 17. 15:57
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
79%
Életellenes...kacagnom kell. Mondja az, aki egy édesanyának azt kívánja hogy maradjon csak egyedül, hagyják sorsára. Ha az álszentség fájna. Élő bajba jutott emberekkel kellene ilyen lelkesen foglalkozni, nem azokkal akik meg sem születtek. Kissé fordítva vagy bekötve.
2017. szept. 18. 14:34
 22/22 A kérdező kommentje:

Megint elment a dolog a szokásos irányba...

Én is az abortusz ellen vagyok, de mivel jelenleg nincs hol lakniuk, átmenetileg vannak egy rokonnál, és van egy meglévő gyermek, így első sorban őt kell nézni.

De sikerült az eredeti helyen az időpont, így innentől tárgytalan.

2017. szept. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!