BME tárgyfelvételnél mindenből egy elmélet és egy gyakorlat kell? Valamit egyáltalán elsőéveseknek maguktól kell-e összerakni, vagy megcsinálják nekünk?
Ha számít, akkor a GTK-n vagyok, gazd. és menedzsmenten.
A válaszokat előre is köszönöm!
Elsőéves vagy? Menj fel a neptunra és nézd meg a felvett tárgyaidat, ha van ott valami, akkor felvették neked, amúgy a bme-n felszokták, bár pont a gtk-val nincs tapasztalatom.
Egyébként igen, kell egy előadás, és mellé egy gyakorlat. A valóságban ez lehet pl. több óraként jelenik meg, de egy kurzus alatt fut.
Elméletileg felvettem a tantárgyakat, alapból az órarendben vagy a felvett tantárgyak között nem volt semmi, csak az után jelent meg az órarendben miután én hozzáadtam az órákat. Valamint beugrott az is, hogy nem tudom, hogy a "kritérium felvétel" címszó alatt futó órákat, pl tesi azt kötelező felvenni? Vagy ez mit jelent pontosan?
Köszi a választ!
Ha idén iratkozol be, akkor neked 2 félév tesi lesz kötelező. A tanulmányaid alatt bármikor teljesítheted őket, 1/A 1/B 1/C közül válassz. A számok az évfolyamodra vonatkoznak, a betűk pedig elvileg a térítési formára.
A egyetemen belüli, ingyenes
B egyetemen belüli, de fizetős
C egyetemen "kívüli" fizetős
Kb. így van, de ez nem szent írás, inkább iránymutató, hogy hova tartozik nagyjából a tesid.
Bár úgyis első tesiórátokon lesz elvileg egy megbeszélés, és mindenki jelentkezhet oda, ahova akar.
A "kritérium felvételt" azt pontosan hol láttad? Nem kritérium feltétel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!