A SZTE-n elsőéveseknek kötelező felvenniük testnevelés tárgyat? És ha igen, ez mit takar magában? Valamilyen sportágra járhatnak, vagy kifejezetten testnevelés órák lesznek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 12:28
1/14 anonim válasza:
nem tudom,de mész a gólyatáborba? :D
2/14 anonim válasza:
Az egyetemi éveid alatt kötelező 2 félévben tesit felvenni. Ezek nem olyan órák, mint a gimibe, hanem különböző sportok, de majd ETR-be kurzusfelvételkor látod.
3/14 anonim válasza:
Akkor teljesíted, amikor akarod. Olyat is csinálhatsz (legalább is a mi karunkon lehet) hogy 2 tesit veszel fel és akkor az 2 félévnek számít. Én elsőnek kosaraztam, aztán meg jégkoriztam. Sajnos hiába ülsz oda 0óra 0perckor, mert így is szinte minden jó hely betelik, és még a rendszer is lassú olyankor, van mikor be se enged lépni. Másnap érdemes figyelgetni a helyeket, mert sokan azt csinálják, hogy többet is felvesznek és utána szemezgetnek belőle, hogy melyikre akarnak járni és leadják. Egyébként nekem az első félévben nem sikerült tesit felvennem, de a másodikban és a harmadikban már igen. Majd nyomtasd ki a kurzusteljesítő lapot és írasd alá a tanárral év végén, mert ha még még másik képzésre is ezzel tudod igazolni,hogy már neked meg van a tesi és nem kell mégegyszer megcsinálni.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Én BTK-ra megyek, és szerintem megyek gólyatáborba. Attól függ, hogy sikerül-e összedolgoznom 13.-ig annyi pénzt..
2010. aug. 3. 13:27
6/14 anonim válasza:
előző voltam, én is a BTK-ra megyek :D
7/14 anonim válasza:
13.-ig?
a Ti gólyatáborotok nem 20.a körül lesz?
8/14 anonim válasza:
addig még jel is kell adni a jelentkezést....
10/14 anonim válasza:
21.én csináljuk nektek az EHÖK roadshow-t! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!