Ilyen esetben mennyit kell várni, hogy megcsinálják az abortuszt? És egyaltalán így ellátják?

Figyelt kérdés

Előre leszögezem, nem rólam van szó, mielőtt jönne a támadás.

Egy barátnőm vidéken élt, ott lett beadva a kérelem a terhesség megszakításához.

Viszont ki lettek téve az albérletből, és jelenleg Bp-en tartózkodik.

Ahol intézte a dolgot, onnan a papírok megvannak, hogy el van indítva, de telefonon folyton lepasszolják, nem adnak időpotot. 11 hetes lesz már jövő héten.

Ha itt Pesten elmegy a papírjaival pl oda, ahova én járok, akkor mi a menete? Ellátják ill. adnak időpontot?

És mennyi idő telhet el, hogy elvegyék, és ne csússzon ki az időből?

2017. szept. 17. 15:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
10%
Hát kérdező, én biztos ott hagytam volna a csudába ha abortuszra menne, nemhogy még segítsek neki, meg gondolom befogadni is te fogadtad be. A csaj megérdemelné hogy egyedül maradjon.
2017. szept. 17. 17:46
 12/22 anonim ***** válasza:
34%
Olyan nincs hogy majd hivnak ez szerintem csak valami kamu mert nem akarja elvetetni.
2017. szept. 17. 18:41
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
Akkor ne hívogassa őket bammeg, hanem üljön fel az első buszra holnap (ha nem telik rá és ilyen segítőkész vagy, nyilván megelőlegezed) és menjen be a kórházba személyesen és addig ne jöjjön el amig nem jegyzik elő. Aneszteziológussal is beszélnie kell ott helyben, még műtét előtt, az minden kórházban a protokoll része és ők is előjegyzéssel dolgoznak,továbbá a műtéti tervben is be kell jegyezni, 11+ 6-ig másképp nem fér bele. Ne legyen már ennyire töketlen. Ha tényleg nem akar szülni, akkor szedje össze magát és holnap intézkedjen,ne pedig balfék módon telefonálgasson, hogy valami majd csak lesz. Ezen felül is minél később történik a beavatkozás, annál nagyobb a rizikó és a szövődmények lehetősége. Nem is értem mi a francra vár, ez nem egy olyan dolog, hogy ma nem kaptam a piacon padlizsánt, majd kimegyek holnap is, hátha... Még szerencsétlenkedik egy darabig, aztán lesz még rá 30 hete, hogy azon filózzon mit és hol rontott el, meg hogy miből és miként neveli fel, vagy kinek adja örökbe.
2017. szept. 17. 19:37
 14/22 anonim ***** válasza:
82%

"A csaj megérdemelné hogy egyedül maradjon."

Hát csak gratulálni tudok. Tényleg milyen buli is az mikor valaki utcára kerül egy csecsemővel. Jajj de jó! De legalább a kis élet megmenekült igaz? Gyönyörűen demonstráltad amit egyébként mindenki tud, a gyerek felőletek meg is pusztulhat, csak a magzat mindenek felett. Agyatlan!

Kérdező, olyan nincs hogy nem adnak időpontot. A csaj menjen be és csapjon az asztalra. Ha nagyon tutyimutyi aki nem meri kinyitni a száját, akkor menj el vele, vagy szedje össze a csávóját, aki gondolom szintén nem akar apuka lenni a közeljövőben és álljanak ki magukért.

2017. szept. 17. 21:36
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
#11 te nem vagy komplett, de előttem lévő válaszoló azt hiszem mindent leírt :)
2017. szept. 18. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
23%
Miért ne lennék komplett? Én teljesen elítélem az abortuszt, ha neki joga van megölni a gyerekét, nekem jogom van otthagyni egyedül nem? A nagy abortuszfanok kedvenc mondása hogy mindenki azt csinál az életével amit akar. Nos, én biztosan megszabadulnék egy abortuszostól.
2017. szept. 18. 11:15
 17/22 anonim ***** válasza:
86%

Ebben csak az a logikai bukfenc, hogy ha az édesanya magára marad, akkor azt a pici baba is megsínyli. Vagy az újszülött csecsemő téged már nem érdekel, csak a magzat?? Nem látod az összefüggést?

Sebaj, megszállott abellenesektől nem vártunk mást, orrotoknál tovább nem láttok.

2017. szept. 18. 13:44
 18/22 anonim ***** válasza:
78%
Ja és nem vagyunk abortuszfanok. Ezt már egy másik topikban is kifejtettem. Vannak ám értelmes emberek, akik nem tartoznak szektákhoz mint te. Nem vagyok sem mellette, sem pedig ellene, minden szituációtól függ. De gondolom neked ez a gondolatmenet is túlságosan magasröptű, tehát nem is fárasztanálak tovább. Élj tovább a boldog tudatlanságban, ha neked ez megfelel.
2017. szept. 18. 13:47
 19/22 anonim ***** válasza:
12%
Ha már ennyire támogatod az abortuszt, akkor az életellenesek szektájába tartozol. De felesleges erre több szót vesztegetni, te nem tudsz meggyőzni engem az abortusz szépségeiről, én meg nem tudlak meggyőzni téged az élet (minden élet) fontosságáról.
2017. szept. 18. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
86%

Neked inkább a magyar értő olvasás szépségeiről kéne magad győzködni, vagy legalábbis gyakorolni. Neked mi nem világos azon, hogy nem leszünk "abortuszpártiak, abortuszfanok" attól hogy nem beszélünk le egy olyan nőt az abról aki már eldöntötte hogy nem szeretné megszülni a babát, és nyomós oka is van rá?

Tudod mi az az abfan??? Aki boldog boldogtalant beszélne rá, hogy még véletlenül se szülje meg a gyereket.

Annyira kiborító tud lenni az ilyen szintű ostobaság, hogy az már fáj.

Foglalkozz a magad életével szektáska, ne máséval. Meg mint mondtam gyakorold a magyar nyelvet, mert úgy látom gondot okoz.

2017. szept. 18. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!