Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Jól döntöttem? Néha úgy érzem...

Jól döntöttem? Néha úgy érzem életem legnagyobb hibája volt.

Figyelt kérdés

Sajnos egy éve túl kellett esnem egy terhesség megszakításon.

Volt egy 2 éves gyermekem, akkor hagytuk ott az apukáját és féltem, hogy nem tudok két kicsit egyszerre felnevelni.

Azóta az apuka a meglévő gyerekkel foglalkozik de velem nem kommunikál semmit. Ettől féltem, hogyha szülök még egy gyereket akkor mi lesz vele...

2017. aug. 23. 11:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%
Lehet én rosszindulatú vagyok, de bennem meg van tartás, és nem jövök össze megint olyannal aki megcsalt volna:-) És én azért megkérdezném a pasid is, hogy ő mit gondol arról hogy mindent megkapott. Én tudom hogy nem adtam meg mindent a férjemnek, egy betegség miatt fél évig nem élhettünk házaséletet, és ő nem bírta ki. Amit én tudtam az alatt az idő alatt nyújtani neki kevés volt. De abban a pillanatban repült amint megtudtam. És hiába könyörgött nem fogadtam vissza.
2017. aug. 23. 18:19
 22/25 anonim ***** válasza:
29%

Ha tudnad a hatteret nem ezt mondanád. De mindegy. Nem csalt meg ez a lényeg. Es jol döntöttem. Akkor is amikor elhagytam es akkor is amikor vissza fogadtam.....ha megcsalt volna eselye sem lett volna nálam tovább!!! Mert nem vagyok hülye

Es nem vagyok átjáró ház.....

2017. aug. 23. 18:31
 23/25 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer kerültem olyan helyzetbe, hogy döntenem kellett. Nem ment, egyik percben így, a másikban úgy éreztem. A védőnőm rázott helyre. Azt mondta, egyszerre csak egy úton lehet végigmenni, és soha nem tudhatjuk meg, hová vezetett volna a másik. El kell fogadnunk a saját döntésünket, és hinni abban, hogy az volt a helyes.

Én az ab mellett döntöttem, aztán gyakorlatilag a kórháztól fordultam vissza.

Jó döntés volt? Határozottan. Mégha a férjem el is hagyott 1 év múlva, megjáratva velem a poklokat. És nem, nem volt előjele a dolognak.

De biztos vagyok benne, ha akkor nem futamodok meg, és elvetetem a babát, utólag azt is jó döntésnek tartottam volna, mert iszonyat nehéz volt mindent újrakezdeni 3 gyerekkel. Ha csak a 2 nagyobb lett volna, kevéssé rokkanok bele a történtekbe.

A lényeg, hogy hoztál egy döntést, és ezzel ráléptél az egyik útra a keztő közül. Tanulj meg rajta emelt fővel járni!

2017. aug. 23. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:
36%
Nem döntöttél jól. Te is érzed, marcangol. Sokan azt mondják, hogy mit rágódsz a múlton, lépj tovább. Igen, de nem mindegy hogyan. Egy gyermeket elvesztettél, mert nem állt melletted, aki segített volna lélekben helyre kerülni. Van segítség, keresd fel őket. Meg kell tudnod bocsátani elsősorban magadnak. Aztán tudsz továbblépni. Sok erőt kívánok neked! A 3 évesednek szüksége van az anyukájára!
2017. aug. 23. 21:42
 25/25 anonim ***** válasza:
41%
Visszakérdeznék: miért érzed úgy, hohy nem egyszerű baki, hanem életed legnagyobb hibája volt az abortuszod? Mi tart most kétségek között?
2017. aug. 24. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!