Ha az abortusz mellett döntöttem nekem kell beutalót kérnem a kórházba? Vagy ezt a nőgyógyász adja?
Köszönöm a választ! Ma voltam a családsegítőnél, hétfőre kaptam új időpontot, akkora telik le a kötelező 3-om nap. Csak ezt hétvégét tudjam valahogy átvészelni!!! :(
Azt nem tudod, hogy a nődoki kb. mennyi idő múlva utal be a kórházba?
Kedves Kerdezo!
Gondolod ha az abortuszon tul vagy egy csapasra megoldodik a problemad?
4 gyerekes,akinek majdnem volt egy abortusza.
Kedves 4 gyerekes anyuka!
Nagyon örülök neki, hogy Te megtarthattad a babákat! De mint írtam is a kérdésemben: Nem szeretnék kioktatást és prédikációt kapni! Így is teljesen kivagyok lelkileg és idegileg!
Különben ez csak egy egyszerű kérdés volt, ami nem azzal a problémáimmal kapcsolatosak, hogy miért döntöttem így, hanem olyanok hozzászólását vártam/várom akik a KÉRDÉSEMRE választ tudnak adni.
És ha megkérhetlek téged és azokat akik ítélkezni akarnak, amíg nem ismered az életem és az előzményeket amik miatt így döntöttem, NE ÍTÉLJ EL! És azt kívánom SENKINEK ne kelljen ezen keresztül mennie!
Nem elitelni akarlak,hisz azon a lelki nyomorusagon mar en is keresztul mentem.
Nem tudom miert dontottel igy,milyenek a korulmenyeid de egy biztos panik helyzetben nem tudsz jo dontest hozni,csak egy celt latsz minel elobb tul lenni rajta,mindenki igy gondolja es ,hogy aztan mi jon?
"Én is így voltam.A különbség csak annyi Én nem vagyok gyesen és 45 éves vagyok.És nekem már kettő van.Elvetettem./8 év sikeres védekezés után csúszott be/.
És azóta romokban az életem.Állandóan csak sírok ,pedig már több hónapja volt.Vagy nyugtató van bennem vagy pia.Nem tudom feldolgozni.
A családom széthullóban.Mindig csak az számolgatom hány hetes,napos lennék.
És az idő sem megoldás.Ismerek olyat akinek 12 éve volt ,született azóta gyermeke,de még mindig nem tette magát túl rajta.
Ne ess az én csapdámba.Próbáljátok aszt "játszani"nincs abortusz,nem létezik.Megoldásokban gondolkodni két gyerekkel.Ez most úgy tűnhet nehezebb mint az abortusz.De hidd el nekem nem.
Ne tedd magad egy életre lelki nyomorulttá.Nincs az amiért még egyszer megtenném.Bárcsak vissza lehetne forgatni az időt.De nem lehet.
Belőlem nem csak az a picit tépték ki,de a lelkem egy darabját is.Ha érdekelnek részletek,hogy miként éltem meg írj privátba.
Félre értés ne essék nem ítélek el senkit aki megteszi.Aki nem vágyik gyerekre ne szüljön.De azok nem is vannak előtte mint Te."
"Én is így voltam mint te. Csak nekem akkor 5 hónapos volt a fiam, nem szoptattam, gyógyszert szedtem, teherbe estem. Nem akartuk megtartani, mert nem fért volna bele a családi kasszába. Elvetettem. Ennek 2 éve, a mai napig bánom, holott én tudtam, hogy ez a helyes. Te nem tudod. Mi is akartunk második babát, azóta rendbe jöttünk anyagilag, 10 hónapja nem sikerül. Talán a sors fintora. A kicsi neked most van, ne dobd el, főképp hogy nem is akarod. Mindent meg lehet oldani, csak akarni kell. Nehéz lesz nagyon, ez biztos. De ahogy olvaslak egyikőtök sem biztos a döntésben, erre akár a kapcsolatotok is rámehet. Visszafordítani pedig nem lehet."
"18éves vagyok. Júl 8-án voltam abortuszon. Senki nem állt mellettem. Én minennél jobban akartam, de mégis elmentem a műtétre. Végig sírtam. Azóta teljesen kikészültem 25kg-t fogytam, mind testileg, mind lelkileg egy roncs lettem. 1hét múlva kezdődik a főiskola, megérte elvetetni? Hát nem. Tönkre ment az életem. :'("
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!