Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha az abortusz mellett döntött...

Ha az abortusz mellett döntöttem nekem kell beutalót kérnem a kórházba? Vagy ezt a nőgyógyász adja?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék kioktatást és prédikációt kapni! Így is teljesen kivagyok lelkileg és idegileg.
2013. szept. 5. 17:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
92%

Most olyat írok le amit egy anyának gondolni se szabadna, nemhogy leírni.

Per pillanat nagyon borúsak a gondolataim, olyan az életem amilyen- igen a férjemet én választottam, aztán olyanná tette amilyenné. Ha nem lenne a két gyermekem NEKIK is ezerszer jobb lenne.

Okai: idegileg kivagyok, idegbetegként élek

nincs normális családjuk

nincs normális életkörülményük......

ha nem is a nagyon mély, de szegénységben élünk, a saját pénzünkből lopom el nekik a szükséges holmikra, ami néha azt jelenti, hogy én nem eszek(tuvakönnyű így vékonynak lenni)

és amikor boldog és önfeledt gyermeknek kéne lenniük az ezeken rágódó anya pokollá is teheti az életüket.

Munka a mesében van, vagy vissza se jeleznek, vagy írnak egy sablon szöveget, hogy nem felelek meg, és szalag mellé se kellek, ahol csak a kézügyességed a fontos nem a gógyid. Ilyen körülmények után, ha az ég is úgy akarja még lehetnek normális egészséges felnőttek, de a sok xr miatt rettegek, hogy lelkileg megnyomorítom őket, és az összes optimista felfogásom elfogyott.

És néha eszembe jut, mennyivel jobb lenne nélkülük, pedig beledöglenék ha bármilyen úton módon elveszíteném őket. Mégis az eszem azt látja, jobb egyszerűbb út lett volna akkor ha az esélyt se adom meg nekik. És egy lelkileg megnyomorított ember(hála gyermekkorom nekem pokol volt majdnem pepitában ilyen okok miatt) megkérdezheti, mi a fszért kellett engem a világra tojni... én már megkérdeztem, és mennyivel kevésbé fájna mindaz ami ugyan meg nem ölt, de nem is erősített meg(úgy érzem), ha meg sem történik, ott csak pár percig szenvedtem volna, a gyerekeim is, nem majd egy életen át, de minimum addig amíg a szülő árnyékában él.

Nekem lehet esni, de ez az én "igazságom", felfogásom, hogy van a sok rossz közül a jobb döntés, mindamellett, hogy az élet szent, törekedni kéne az emberi életre, de ez is csak a rózsaszín álmaimban van, úgy mint a világbéke.

2013. szept. 7. 12:10
 32/33 anonim ***** válasza:
0%

Utolso!

Ha ilyen korulmenyek kozt elnek a gyerekeid,miert nem adod neveloszulokhoz?

2013. szept. 7. 13:40
 33/33 anonim ***** válasza:
Azért nem opció, mert csodák még léteznek, és meg is történnek :)... és most velem is.
2013. szept. 10. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!