Ha az abortusz mellett döntöttem nekem kell beutalót kérnem a kórházba? Vagy ezt a nőgyógyász adja?
Szerintem az abortusz elles nők, DIREKT RÁNYOMNAK A TERHESSÉG MEGSZAKÍTÁS KATEGÓRIÁRA!
Nincs jobb dolguk annál minthogy másokat KÍNOZZANAK! Inkább foglalkozzatok a saját dolgotokkal, minthogy itt osszátok az észt, mert Ti aztán tényleg nagyon okosak vagytok, és mindenkinknek ismeritek az élethelyzetét, és azzal is biztos tisztában vagytok HOGY MIÉRT DÖNTÖTT ÍGY AKI ÍGY DÖNTÖTT!!!

Kedves kérdező!
Kell a nőgyógyászati vizsgálat mert ott mondják meg hogy mennyi idős terhes vagy és ott kapod meg a további beutalókat! Mindezt onnan tudom hogy nekem tegnap vették el e babámat. És kellett nőgyógyászhoz mennem 2x. Mindenesetre én sem szeretem azokat az embereket akik csak úgy elitélik az abortuszra készülő nőket. Nagy és fájdalmas döntés de úgy hiszem evvel jobbat tettem neki minthogy a későbbiekben éhezzen mert nem mindenki van virágzó anyagi helyzetekben. 20\L

Hogy lehet ilyet mondani, hogy azzal jobbat tettél, hogy megölöd, minthogy éhezzen? Eszednél vagy? Hát nem tettél vele jobbat, elárulom, esélyt sem adtál neki.
Igen, abortuszellenes vagyok és 3 éve vágyódom kisbabára. Direkt ideklikkelek sokszor, hátha csak egy parányi életet meg lehetne menteni már megérte! Mert nem tudhatod, milyen lesz utána, a falba vered a fejed, hogy megtetted!

Pedig sok ember nem bírná elviselni:
- hogy éhezik a gyereke, normális étkezés hiányát szenvedi
- több esetben alultáplált
- szakadt ruhákban kell járnia
- nincs se mozi, se színház, se kirándulás neki
- nincs se csoki, semmilyen édesség, talán egyedül neki egy 30 fős osztályban
- se egy fűtött szoba
A szeretet a legfontosabb persze, de a nélkülözés egy életre tönkretehet egy embert. Sok ilyet olvastam már.
Ha a kérdező nem áll készen semmilyen szempontból egy gyerekre, és eldöntötte mit tesz, akkor semmi jogunk bírálni vagy beleszólni. Elsősorban a saját életünkkel kell foglalkoznunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!