Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Hány hetes volt a legnagyobb...

Hány hetes volt a legnagyobb magzat, amin abortuszt végeztek eddig? Ez hogy zajlik?

Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 18:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Magyarorszagon torvenyesen a 24. hetig lehet. Ilyenkor siman meginditjak a szulest aztan a megszuletett magzatot nem reszesitik semmiyen ellatasban.
2014. aug. 18. 18:51
 2/15 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam hogy van (vagy volt) olyan ország ahol születésig lehet(ett). És ez gyakorlatban úgy is lehetett hogy amíg nem bújt ki teljesen a szülőcsatornából, addig megölhető. :(
2014. aug. 18. 18:54
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
Első! Ekkora butaságot ne írj már! Abortálni egy magzatot csak a 12. hétig lehet.18 év alattinak elvégzik sajnos a 18.hétig, de csakis nyomós indokkal. Ha beteg a magzat és később derül ki, mint a 12. hét, akkor már meg kell szülni. Egyébként a 12. hét után általában magzatelhalás, tehát vetélés miatt kell megszülni már a halott babát, csak úgy kérésre, nem végeznek abortuszt már. Az sem igaz, hogy a 24. hét előtt nem próbálják megmenteni a babákat. Ha például a 23. héten beindul a szülés és látnak esélyt az orvosok arra, hogy a baba életképes, mindent megtesznek érte. Magyarországon született már gyerek a 23. hétre, akit sikerült is megmenteni.
2014. aug. 18. 19:06
 4/15 anonim ***** válasza:
94%

Kedves harmadik!

A kerdezo nem emelte ki kulon, hogy milyen indokkal. Egeszsegugyi indokkal a 24. hetig vegzik el az abortuszt, ami konkretan szulesinditasbol all es a megszuletett magzat "sorsara hagyasaval" vagy gyogyszerrel valo szivleallitassal begzodik.

2014. aug. 18. 19:10
 5/15 anonim ***** válasza:
53%
Kedves Első! Elég félreérthető volt a válaszod. Én azért emeltem ki, hogy kérésre, csak a 12. hétig végzik el. Amúgy a kategóriából kiindulva, számomra nyilvánvalónak tűnt, hogy a kérdező az abortuszra gondolt és nem a missed ab.-ra vagy egyéb megszakításra.
2014. aug. 18. 19:53
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egeszsegugyi indokbol vegzett abortusz is abortusz.
2014. aug. 18. 19:54
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

csak kiegészítésként, ez Magyarország. a pl beteg, abortálni kívánt babát aki túl van a 12.héten megszülesztik, magára hagyják meghalni

Angliában elhalasztják még születés előtt, amolyan "kegyes halál"hogy ne kint kelljen ijedten meghalnia

2014. aug. 18. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
Itt se hagyják magára meghalni, mert ha élve születik, akkor küzdeni kell érte. Úgy csinálják, hogy ne szülessen élve.
2014. aug. 18. 20:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
hát nem úgy csinálják.
2014. aug. 18. 22:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
jézusom, ez borzalmas :S én ép terhes vagyok, és olvasni is nagyon rossz volt :S Igen, 12 hetes koráig végeznek abortuszt kérésre...
2014. aug. 18. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!