Ilyen esetben mennétek a saját orvosotokhoz, vagy inkább mással végeztetnétek el a beavatkozást?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy terhes vagyok... Orvosnál még nem voltam, viszont a tesztek pozitívak lettek (a tegnap estiek és a ma reggeliek is).

De az orvosom a családunk elég közeli barátja, az ő férje és az én apám gyerekkori barátok, szóval néha vannak közös vacsorák, kerti partyk. Tudom, hogy köti a titoktartás, meg ismerem, nem tenne később semmilyen megjegyzést, de nem lenne furcsa, ha hozzá mennék ezzel a problémával?

Nem szeretném, hogy anyukámon kívül tudja más... Csak félek, hogyha ezután találkoznánk, vagy beszélnénk a rendelőjén kívül, mindig eszembe fog jutni ez az egész.

2017. aug. 2. 11:24
1 2
 11/17 apababa ***** válasza:
54%
Megerősítelek abban amit már úgyis eldöntöttél.
2017. aug. 4. 07:33
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Tök mindegy, hogy ki csinálja...

Így is egész életedben MINDIG eszedbe fog jutni, sok mindenről.

Valószínűleg a fiúról/férfiről is, aki a gyereked apukája.

Ha az abortuszra készülsz, erre is fel kell készülnöd.

2017. aug. 4. 10:21
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
#12, na ya... egy nem kívánt gyerek ha megszületik, az meg a nap 24 órájában járna a fejében és állandóan, még legalább pár évtizedig. Ez meg az érem másik oldala.
2017. aug. 4. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
34%

Dehogy fog mindig eszebe jutni...

Nem mindenki lelkiserult.

2017. aug. 4. 10:59
 15/17 anonim ***** válasza:
55%
Jajj de 12-es, te látod a jövőt?? Huhh, jósolj már nekem is valamit.. Hagyjuk már ezeket az agyoncsepelt kliséket, marhára nem biztos, hogy mindig eszébe fog jutni, úgyhogy hanyagoljuk a mellébeszéléseket! Aki nem akarja a gyereket, az utána nem azon fog agyalni, hogy Jajj így-úgy-amúgy. De tök igazad van, ha vállalná ezt a nem kívánt terhességet, akkor végülis csak a nap 24 órájában jutna eszébe a gyerek, úgy alaphangon 18 évig, de igazad van, ez sokkal jobb lenne.....
2017. aug. 4. 13:38
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

Én nem mennék el máshoz. Ha nála fogsz majd egyszer szülni, akkor inkább az lesz furcsa, hogy nem hozzá mentél. Azért valahonnan tudd meg, hogy végez-e abortuszt. Mert pl az én nőgyógyászom nem, csak ha beteg lenne a baba.

Nézd. Nem fog eszedbe jutni, ha vele találkozol. Ez nem szégyen szerintem. A sok nagyokosra meg ne hallgass. Igen, fel kell dolgozni lelkileg, bármi miatt is döntesz így. Nem (feltétlen) leszel utána lelki sérült! Majd amikor jónak látod és az élet is úgy hozza, lesz családod - férjed gyereke(i)d, és boldogan fogsz élni.

2017. aug. 5. 01:11
 17/17 anonim ***** válasza:
59%
Én nem vagyok az abortusz mellett, DE volt olyan kapcsolatom, ahol a pasi nem tudott vigyázni, kiszakadt 3-ra is az óvszer. Minden ilyen alkalom után esemény utáni tabletta. Ha akkor terhes lettem volna, 100%, hogy elvetetem, mert a kapcsolat végén már megütött az a tetűláda. Nem csak arról van szó, hogy a gyerek rá emlékeztetett volna, ha akkor teherbe esek és megtartom. Hanem arról is, hogy egy olyan emberrel, aki bánt engem minél messzebbre kell kerülni. Az, hogy a kérdezőnek milyen a kapcsolata a párjával nem tudhatjuk. Viszont, biztosan megvan a jó oka arra, hogy ilyen döntést hozott.
2017. aug. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!