Ilyen esetben mennétek a saját orvosotokhoz, vagy inkább mással végeztetnétek el a beavatkozást?
Úgy néz ki, hogy terhes vagyok... Orvosnál még nem voltam, viszont a tesztek pozitívak lettek (a tegnap estiek és a ma reggeliek is).
De az orvosom a családunk elég közeli barátja, az ő férje és az én apám gyerekkori barátok, szóval néha vannak közös vacsorák, kerti partyk. Tudom, hogy köti a titoktartás, meg ismerem, nem tenne később semmilyen megjegyzést, de nem lenne furcsa, ha hozzá mennék ezzel a problémával?
Nem szeretném, hogy anyukámon kívül tudja más... Csak félek, hogyha ezután találkoznánk, vagy beszélnénk a rendelőjén kívül, mindig eszembe fog jutni ez az egész.
Tök mindegy, hogy ki csinálja...
Így is egész életedben MINDIG eszedbe fog jutni, sok mindenről.
Valószínűleg a fiúról/férfiről is, aki a gyereked apukája.
Ha az abortuszra készülsz, erre is fel kell készülnöd.
Dehogy fog mindig eszebe jutni...
Nem mindenki lelkiserult.
Én nem mennék el máshoz. Ha nála fogsz majd egyszer szülni, akkor inkább az lesz furcsa, hogy nem hozzá mentél. Azért valahonnan tudd meg, hogy végez-e abortuszt. Mert pl az én nőgyógyászom nem, csak ha beteg lenne a baba.
Nézd. Nem fog eszedbe jutni, ha vele találkozol. Ez nem szégyen szerintem. A sok nagyokosra meg ne hallgass. Igen, fel kell dolgozni lelkileg, bármi miatt is döntesz így. Nem (feltétlen) leszel utána lelki sérült! Majd amikor jónak látod és az élet is úgy hozza, lesz családod - férjed gyereke(i)d, és boldogan fogsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!