Ilyen esetben mennétek a saját orvosotokhoz, vagy inkább mással végeztetnétek el a beavatkozást?
Úgy néz ki, hogy terhes vagyok... Orvosnál még nem voltam, viszont a tesztek pozitívak lettek (a tegnap estiek és a ma reggeliek is).
De az orvosom a családunk elég közeli barátja, az ő férje és az én apám gyerekkori barátok, szóval néha vannak közös vacsorák, kerti partyk. Tudom, hogy köti a titoktartás, meg ismerem, nem tenne később semmilyen megjegyzést, de nem lenne furcsa, ha hozzá mennék ezzel a problémával?
Nem szeretném, hogy anyukámon kívül tudja más... Csak félek, hogyha ezután találkoznánk, vagy beszélnénk a rendelőjén kívül, mindig eszembe fog jutni ez az egész.
Az a baj, hogy hiába mész másik orvoshoz, ha később ugyanúgy hozzá fogsz járni. Főleg ha egyszer gyerek is lesz. Muszáj lesz tudnia, hogy volt egy abortuszod...
A kórelőzményt ismernie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!