Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
A segitsegetek szeretnem kerni. A baratnom 1honapos es 1 hetes terhes es hat el szeretnenk vetetni de nem tudom h mukodik meg ienek es hat a kor az is baj o szeretne meg tartani de en is de hat a sulija meg stb es abba dontotunk h vetetes es nem tom h hol kell idopontott kerni meg hat semmit h mi hohy merre hany meter es nagyon kellene a segitseg h mi kell hozza hova kell menni kivel kell beszelni es minden ami kell?
2017. júl. 25. 18:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként meg még fiatal vagy 19-es, és elég sok pasi van még a világon...
2017. júl. 26. 18:30
 22/26 anonim ***** válasza:
18%
14-es, őszintén örülök, hogy sikertelen volt az abortuszra rábeszélési kísérleted. És igen, annak a gyereknek nem lesznek optimálisak a körülményei, de még mindig jobb, mintha megölnék rögtön az élete elején...
2017. júl. 26. 18:32
 23/26 anonim ***** válasza:
27%

Ami meg a kérdezőt illeti, őt meg egy felelőtlen s*gfejenek tartom, bocs, de bizonyítsa be magának, hogy nem az. Persze, teherbe ejteni teherbe tudta a barátnőjét, de azután rábeszélte az abortuszra, mert azért felelősséget vállalni nem akar. Ha jól értem Kérdező, a barátnőd eredetileg NEM akart abortuszt, csak úgy tűnik, hogy sikerült rábeszélned, hogy akarjon. Hát szerintem meg az a pasi, aki abortuszra beszéli rá a barátnőjét, épp olyan bűnös a gyilkosságban, mint a nő. Szóval Kérdező, most szépen nézd meg mondjuk ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=B7eb_beVwp8

meg ezt:

[link]

meg ezt:

[link]

aztán döntsd el, hogy mennyire szereted a saját barátnődet...

2017. júl. 26. 18:45
 24/26 anonim ***** válasza:
32%

A gyetekek nem azert vannak hogy betoltseg a boldogtalan eletetedcaz urt a hazassagodban.

A sajat boldogtalansagodert egyedul csak te gelelsz senki mas.

Te valasztasod a parod es a gyerekek is.

Ha valtoztatni akarsz csak magad teheted.

Ps ne mar masta kend hogy rabeszeltek nem ok nem vedekeztek

2017. júl. 26. 19:03
 25/26 anonim ***** válasza:
47%
"Hát szerintem meg az a pasi, aki abortuszra beszéli rá a barátnőjét, épp olyan bűnös a gyilkosságban, mint a nő." - a fene tudja, de azt még valahogy el lehet viselni, ha pár fanatikus magzatvédő gyilkosnak tartja az embert:) - sokkal inkább, mint azt, ha mások akarják átvenni az uralmat az én életemben és rám kényszeríteni az elveiket és szabályaikat... ez első a nagy semmi a második pár borzalmas évtized.
2017. júl. 27. 12:56
 26/26 anonim ***** válasza:
57%
"aztán döntsd el, hogy mennyire szereted a saját barátnődet..." - attól, mert valaki szereti a barátnőjét, még nem kell saját magát utálnia, vagy önként áldozattá válnia.
2017. júl. 28. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!