Tudnatok segiteni?
Tudod tapasztalatból írtam,amit írtam.
Szerintem elcsesznék az életüket, ha megtartanák.
Fiatalok,éljék ki magukat,tanuljanak,legyen saját lakásuk,keresetük, aztán lehet gyereket vállalni.
Hiába irkáltok ,hogy gondold meg meg majd lesz úgyis megoldás.
Könnyű a másik oldalról írogatni.
Én is sajnos a hasonló rábeszélős emberekre hallgattam annó és van három gyermekem és egy boldogtalan kapcsolatban élek 24 évesen.
Az unokahugomat is próbáltam rábeszélni,hogy vetesse el a babát és nem azért,mert egy roh@dek ember vagyok,hanem azért,mert elrontja az életét.
Nem sikerült,megtartja a babát. 16 éves,lakása nincs,a testvéréhez kényszerült költözni,párja alkalmi munkákat vállal. Hol van pénzük,hol nincs. Ráadásul 6 hónapra be kell vonulnia a párjának,mert az alkalmi munkából kifolyólag kapott egy pénzbüntetést,amit ugye nincs miből kifizetni.
Nem beszélve arról,hogy az ilyen fiatalon elcseszett élet a kapcsolatuk rovására fog menni.
Nem élték ki magukat. Jönnek majd a félre lépések,veszekedés stb...ami a gyerekre se lesz jó hatással
Én meg olyat ismerek aki a rábeszélt abortusz miatt lett lelkibeteg, és ment rá a kapcsolata mert a férfi akarta a gyereket, de a nő elvetette.
Az meg, ne haragudj, de 24 évesen, rossz kapcsolatba 3 gyereket szülni, az csakis a te hibád..tudod van védekezés is a világon, vagy rossz kapcsolatban én egyáltalán nem szexelek nemhogy még gyereket is csináljak. Persze nem ítélkezek, mindenkinek a saját élete, de ugyan annyi negatív példa van az abortusz utáni élethelyzetekre, mint pozitív.
24 evesen 3 gyerek ??? Nincs tv nalatok vagy nincs penz vedekzni.
Persze tudom hormon ordogtol valo
Ugye nem mondod komolyan, hogy rossz a 3 gyermekedre nézni? A rossz párkapcsolatért ők nem felelősek! Nagyon nehéz még szerelmesen is a harmonikus párkapcsolat kialakítása, sok munka kell hozzá!
A gyermekeid pedig nőnek és bármennyire nehéz, azért biztosan okoznak sok örömteli percet neked is! Kívánom, hogy inkább a pozitív felé billenjen a mérleg! Az pedig, hogy 24 évesen van 3 gyermeketek egyáltalán nem negatív, senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan és miért fogantak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!