Tudnatok segiteni?

Figyelt kérdés
A segitsegetek szeretnem kerni. A baratnom 1honapos es 1 hetes terhes es hat el szeretnenk vetetni de nem tudom h mukodik meg ienek es hat a kor az is baj o szeretne meg tartani de en is de hat a sulija meg stb es abba dontotunk h vetetes es nem tom h hol kell idopontott kerni meg hat semmit h mi hohy merre hany meter es nagyon kellene a segitseg h mi kell hozza hova kell menni kivel kell beszelni es minden ami kell?
2017. júl. 25. 18:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
Miért lettem lepontozva 0ra mikor azt kérdeztem nagykorú-e? Ugyanis ti agyatlanok, ezen az apró dolgon múlik a procedúra milyensége...
2017. júl. 26. 14:20
 12/26 anonim ***** válasza:
18%
64%os te meg olyan könnyen mondod hogy vetesse el...foglalkozz a saját testeddel, mint ahogy a nagy abortuszfanok tanácsolják mindenkinek..te mehetsz negyvenszer is abortuszra ha neked az jó, de ha valaki bizonytalan vagy valami akkor ne beszéld rá a gyereke abortáltatására.
2017. júl. 26. 14:21
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Tudod tapasztalatból írtam,amit írtam.

Szerintem elcsesznék az életüket, ha megtartanák.

Fiatalok,éljék ki magukat,tanuljanak,legyen saját lakásuk,keresetük, aztán lehet gyereket vállalni.

Hiába irkáltok ,hogy gondold meg meg majd lesz úgyis megoldás.

Könnyű a másik oldalról írogatni.

Én is sajnos a hasonló rábeszélős emberekre hallgattam annó és van három gyermekem és egy boldogtalan kapcsolatban élek 24 évesen.

2017. júl. 26. 15:06
 14/26 anonim ***** válasza:
60%

Az unokahugomat is próbáltam rábeszélni,hogy vetesse el a babát és nem azért,mert egy roh@dek ember vagyok,hanem azért,mert elrontja az életét.

Nem sikerült,megtartja a babát. 16 éves,lakása nincs,a testvéréhez kényszerült költözni,párja alkalmi munkákat vállal. Hol van pénzük,hol nincs. Ráadásul 6 hónapra be kell vonulnia a párjának,mert az alkalmi munkából kifolyólag kapott egy pénzbüntetést,amit ugye nincs miből kifizetni.

Nem beszélve arról,hogy az ilyen fiatalon elcseszett élet a kapcsolatuk rovására fog menni.

Nem élték ki magukat. Jönnek majd a félre lépések,veszekedés stb...ami a gyerekre se lesz jó hatással

2017. júl. 26. 15:15
 15/26 anonim ***** válasza:
33%

Én meg olyat ismerek aki a rábeszélt abortusz miatt lett lelkibeteg, és ment rá a kapcsolata mert a férfi akarta a gyereket, de a nő elvetette.

Az meg, ne haragudj, de 24 évesen, rossz kapcsolatba 3 gyereket szülni, az csakis a te hibád..tudod van védekezés is a világon, vagy rossz kapcsolatban én egyáltalán nem szexelek nemhogy még gyereket is csináljak. Persze nem ítélkezek, mindenkinek a saját élete, de ugyan annyi negatív példa van az abortusz utáni élethelyzetekre, mint pozitív.

2017. júl. 26. 15:32
 16/26 anonim ***** válasza:
24%

24 evesen 3 gyerek ??? Nincs tv nalatok vagy nincs penz vedekzni.

Persze tudom hormon ordogtol valo

2017. júl. 26. 15:50
 17/26 anonim ***** válasza:
54%
Dumálni még mindig könnyű. Így van 24 évesen 3 gyerek. Az első gyermekem amikor született még jó volt a kapcsolatunk. Második terhességemet el akartam vetetni,de jöttek az olyan nagyokosok,mint ti,akiknek semmi gondjuk és annyira dumáltak,hogy nem vetettem el. Ikreket vártam ami csak a 12 hetes ultrahangon derült ki. Szóval nem kell itt dumálni meg hívőként elő állni...
2017. júl. 26. 16:59
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

Ugye nem mondod komolyan, hogy rossz a 3 gyermekedre nézni? A rossz párkapcsolatért ők nem felelősek! Nagyon nehéz még szerelmesen is a harmonikus párkapcsolat kialakítása, sok munka kell hozzá!

A gyermekeid pedig nőnek és bármennyire nehéz, azért biztosan okoznak sok örömteli percet neked is! Kívánom, hogy inkább a pozitív felé billenjen a mérleg! Az pedig, hogy 24 évesen van 3 gyermeketek egyáltalán nem negatív, senkinek semmi köze hozzá, hogy hogyan és miért fogantak!

2017. júl. 26. 17:38
 19/26 anonim ***** válasza:
69%
A gyermekeimmel semmi bajom,imádom őket. Ők adnak nekem reményt ebben a sz@r életben. De boldogtalan vágyok,mert nem így képzeltem el az életem.
2017. júl. 26. 18:20
 20/26 anonim ***** válasza:
37%
De ha a gyerekeidet szereted, akkor nyilván mégiscsak jó döntés volt, hogy nem ölted meg őket...
2017. júl. 26. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!