Hétfőn lesz abortuszom, tudnátok segíteni akinek volt már?
Figyelt kérdés
Hogy működik ez az egész ? Mikor jöhetek haza ? Ha kész a műtét utána saját felelősségre haza jöhetek ? Vagy ez, hogy működik ? Légyszíves segítsen akinek van ilyen tapasztalata ! Köszönöm2016. okt. 5. 14:04
1/13 anonim válasza:
Reggel bemész papirmunka,kapsz tágitot ha még nem szültél,aztán 4 orat varnak aszem a tagitoval,bevisznek a mutobe ott kapsz branült,elaltatnak aztán már csak a szobaba tersz magadhoz! Pár orát kell pihenni aztán mehetsz haza! Missed abom volt de ugyan az a menete mint egy abortusznak csak a lelkirésze másabb gondolom!
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a normális válaszod !!
2016. okt. 5. 14:30
3/13 anonim válasza:
Nekem volt sajnos. Reggel bemész, adatfelvétel, vérnyomásmérés, kapsz hálóinget, és vársz amíg sorra kerülsz. Levisznek/ felvisznek a műtőbe, branül az egyik karba, vérnyomásmérő a másikra, majd altatás. 1 perc és magadról sem tudsz. Majd csak arra eszmélsz, hogy ébresztenek, visszavisznek a szobába, és 2-4 óráig pihi, utána pisilni kell menni, majd délután ha minden rendben mehetsz haza. Ha még nem szültél, akkor kicsit rosszabb, mert kapsz tágítót, így 4 órával később csinálják meg, de nálunk akkor is haza lehet menni az nap.
4/13 anonim válasza:
Remélem, meg fogod gondolni magad.
6/13 anonim válasza:
Aztán nektek mi közötök ahhoz, hogy megtartja-e vagy sem?? Honnan veszitek, hogy nincs-e valami baj a háttérben? Csak mert valaki írja, hogy abortuszra megy, attól még ember, és nem tudhatod miért teszi, ahhoz semmi közöd!..
7/13 anonim válasza:
Szia ! Azért korház is válogatja. Felénk Pl. egy estét bent kell aludni. Ergo, reggel bemész papírmunka, vizsgálat, majd felhelyeznek tágitót)ha még nem szültél), másnap reggel műtenek és mehetsz aznap haza.
8/13 anonim válasza:
Én megértem azt, aki egy ilyen kérdésnél arra a még esélyt sem kapó életre gondol, akit valószínűleg hétfőn eltávolítanak az "édesanyja" méhéből. Nem igazán érdekel, hogy megtartja-e mivel nem nekem kell majd együtt élnem a tudattal + tenni sem tudnék ellene. De azért a válaszolókat megértem!
9/13 anonim válasza:
Tudom, hogy le leszek pontozva, de jobban meggondolva, ha most védekezés mellett terhes maradnék, tuti nem tartanám meg. Nyilván azért védekezik az ember, mert nem akar gyereket. De az én esetem más, én soha semmilyen körülmények között nem akarok. Ezzel csak arra próbálok kilyukadni, hogy ítélkezni borzasztó könnyű, de csak ő dönthet. Ő sem "hobbiból" választja ezt. Gondolom jóhiszeműen.
10/13 anonim válasza:
Nekem nem abortuszom ,hanem missed abom volt epp ma.(Spontan beindult a veteles is,omlott a ver belolem,erosen gorcsoltem).De a menete kb. ugyanaz (kiveve,hogy ugye a surgosegire mentem es mar aznap mutottek.) A korhazban,ahol engem mutottek nincs a mutet elott megszajtagitas,ezt mar altatasban vegzik(oszinten nem bantam).Nalam volt altatoorvosi -kikerdezes,vizsgalat(kg,magassag,csaladban trombozis,viszer, meghallgata a szivem, vernyomasmeres, gyogyszerallergia, stb.) ,vervetel-pisi,ekg,(nekem ezek mar megvoltak az elso trimeszeri vizsgalatok miatt) ,alairni a papirokat(altatoorvosnak,hogy elaltathat), a nogyogyasznak (,hogy elvegezheti a mutetet. Kaptam 3szem gyogyit( de a multkori mutetnel/mehenkivuli/ nem adtak elore semmit-anesztes fuggo bizti). Enni-inni nem lehet a mutetig ,a gyogyit is 1 korty vizzel kelett bevenni. Aztan amikor sorra kerultem pisi,majd besetaltam a mutobe,felfekudtem,labat szet es fel..Zokni,haloing most maradhatott. Kaptam halos sapit,branult(kanult?) -nem tudom mi a pontos neve, oxigen maszkot,2szurit,aztan elso utan szedules-mintha reszeg lennek erzes-masodik elvileg csip,azt mondtak,de en nem ereztem semmi ilyet->alvas. (Multkorinal is pont igy volt).Aztan a nevemen szolongattak a mutoben,ennyi remlik,talan meg szet is neztem, a szobamban ebredtem fel igazabol,arra mar normalisan emlekszem ,hogy a ferjemmel beszelgetek. Mutet utan 2oraig nincs meg eves-ivas,legalabbis nekem ezt mondtak. Utana eloszor inni kellett,majd enni.(lesz e hanyinger). Utana ha volt pisi es nincs panasz hazajohetsz.Egy het verzes a mutet utan lehet. Laz,eros verzes eseten vissza kell menni.Ha van meg kerdesed valaszolok,ha tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!