Hétfőn lesz abortuszom, tudnátok segíteni akinek volt már?
Nagyjából egy hónapja volt nekem. Reggel korán be a kórházba, egy utolsó uh, ha még nem szültél, akkor méhszájtágító (gyógyszeres vagy laminária, az intézménytől függ) felhelyezése, szobában várakozás, saját lábadon elsétálsz a műtőbe, felfekszel, behelyezik a branült, kapsz oxigénmaszkot és fél perc múlva már alszol. Utána én már a szobában ébredtem, 1-2 órát várni kellett az evéssel, ivással és még 1-2-t hazamenetelig.
Mindenképp vigyél nagy betétet (én a tágítótól nagyon véreztem, mondjuk missed ab-m volt, csak nem indult meg az ürülés, valamint a műtét után is kelleni fog). Pár napig vérezhetsz még utána, ha nagyon erős, darabos vérzésed, lázad van, akkor irány megint a doki, de ezeket úgyis elmondja majd az orvosod. Ami még fontos lehet, hogy csak kísérővel jöhetsz el, egyedül nem.
Ha döntés előtt vagy, ezt nézd meg, hátha neked szól:
https://www.youtube.com/watch?v=kqbnPYwq4RQ
possiBroandSis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!