Hétfőn volt missed abortuszom. Mikor szeretkezhetek újra párommal?
Figyelt kérdés
8 hetes és 2 napos volt a pici de sajnos megállt a szíve.Orvos szerint 2 hét után már együtt lehetünk újra.De félek hogy ez korai lenne.Ne ítéljetek el amiatt hogy már sex-re vágyom.Senkinek nem kívánok ilyet soha.Nagyon szerettük volna a picit,de az életnek mennie kell tovább és jót tenne testileg lelkileg egy kis együttlét :(2010. okt. 25. 21:36
1/7 anonim válasza:
én ugy tudom 6 hét amit ki kell várni
2/7 A kérdező kommentje:
De akkor miért mondott 2 hetet a kórházban egy dr.nő?Mert az orvosom nem tudtam megkérdezni.
2010. okt. 25. 21:52
3/7 anonim válasza:
Én is úgy hallottam, hogy a 6 hetet ki kell várni. A 2 hét nagyon korai szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nem tudom miért mondtak 2 hetet,de a méhednek minimum 6 hét kell a regenerálódáshoz és addig a házasélet,nem hogy nem ajánlott,de egyenesen tilos.
5/7 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogyha a vérzés és a pecsételés is teljesen megszűnt, akkor nyugodtan élhetünk házaséletet 2-3 hét múlva. Pedig az én műtétem során komplikáció is fellépett.
6/7 anonim válasza:
Az én orvosom szerint, ha már úgy érzed, akkor lehet. Nekem is kb 2 hét telt el, és jól esett a sok sírás után a meghittség, arra az időre teljesen ki tudtam kapcsolni. Pedig már 12 hetes volt a terhesség. Viszont azt mondta, hogy az új terhességgel 6 hónapot várjunk, hogy minimális legyen az esélye, hogy újra elveszítem. Ezt betartottam.
Fel a fejjel, minden jót Neked!
37h
7/7 anonim válasza:
Nekem 3 hetet mondtak, de a műtét utáni 8. napon együtt voltunk (nem azért mert szexmániások vagyunk, hanem borzasztó szomorú voltam és olyan jó volt a férjemmel lenni), és onnantól rendszeresen. Nem volt semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!