Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszról kell tudnia a...

Az abortuszról kell tudnia a szülőnek, ha 18 alatt vagyok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 28. 21:52
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
69%

Nem hiszem, hanme tudom!! Nagy különbség.

Ne haragudj már, akkor most konkrétan ott tartunk, h az is egy felelőtlen liba, aki VÉDEKEZIK, de csak egyféleképpen??! Ne legyél már ennyire nevetséges. Igenis épp annyira felelősségteljes minden ember, aki védekezik, így vagy úgy! De a lényeg h védekezik!

Neked tényleg nincs ki mind a négy kereked, ha szerinted az ember csak gyerekcsinalas miatt szexel. Elárulok egy óriási titkot, az emberek többsége marhára nem azért szexel, hogy gyereket csináljon, hanem a kölcsönös örömszerzes miatt! Ne hogy már még mi szégyelljük magunkat, amiért élvezni merjük az együttlétet azzal az emberrel, akit szeretünk. Ez már tényleg a legalja.

Szóval DE, még mindig különb az az ember aki felelősségteljesen védekezik, de mégis terhes lesz és elveteti, mint az, aki a szent anyát játszva megszül minden gyereket, akivel teherbeesik, majd utcára hajítja, ha nem hódol be a beszűkült értékrendjének!

Amit pedig továbbra is képtelen vagy felfogni, seb látom reménytelen eset vagy tehát nem is fog sikerülni, azaz hogy az az embrió nem érez fájdalmat!!! Nincs kifejlodve! Nincs tudata! Fel sem fogja mi történik vele, magátol még levegőt se képes venni! Ellenben egy már megszületett ember nagyon is érez fájdalmat, mint pl a te gyereked (bár őszintén bízom benne h nincs és soha nem is lesz ilyen felfogással), akit ugye gond nélkül utcára raknál! Erre azért ne legyél márennyire hű de nagyo büszke és ne verd már erre a melled, te "anya tigris".

2017. máj. 31. 14:55
 42/47 anonim ***** válasza:
68%
67%-os teljes mértékig megértelek. Nekem legjobb barátnőm anyukája volt ilyen... Borzasztó mit le nem művelt, aztán egy nap bekattant valami és békult volna, csak akkor már túl késő volt. Barátnőm egy életre megutálta azt az anyának nem nevezhető embert!
2017. máj. 31. 14:58
 43/47 anonim ***** válasza:
13%
igen 67%os, vannak törvények..amik szerint 18 éves koráig kötelező eltartanom, utána mehet ahova akar. De szerencsére az én gyerekem nem gyáva, megfutamodó lány, aki repülőrajttal fekszik fel a kapartatóasztalra mert neki az úgy könnyebb. Bár tudom, ezt ti úgyse értitek meg mert távol áll tőletek a felelősségvállalás.(Nem, saját magzatunk kikapartatása nem az.) Bár gondolom mindketten túlvagytok már jópáron, a 67%ost azt tudom, büszkén hirdeti is.
2017. máj. 31. 15:04
 44/47 anonim ***** válasza:
85%

Pfff nekem sajnos, olyan anyám van (vagyis volt, mert számomra többé nem létezik), mint ez a kattant 59%-os, aki a világ legtermészetesebb dolgának tartja kidobni a saját édesgyerekét. Légy nagyon büszke magadra, hogy ilyenre képes lennél, egyedül a gyerekedet sajnálom, szegény nem tehet róla, h ilyen "anyja" van.

Én anyám dettó ilyen csőlátású fanatikus volt, csak az a jó, amit ő mond, csak úgy jó minden, ahogy ő gondolja. Úgy kell élni, ahogy szerinte helyes, az az értékrend és élet a követendő minta mindenki számára, amit ő vall és még holnap reggelig sorolhatnám. Nem szeretném részletetezni, h miket csinált, mert fájdalmas nekem erről beszélni, de egy biztos: az ilyen NEM NEVEZHETŐ ANYÁNAK.

És 1000x, sőt 10000x inkább tartok jó embernek egy olyan nőt, aki abortuszt végeztet, hozzáteszem bármilyen okból is, mint egy olyan nőt, aki szigorú feltételekkel hajlandó elfogadni és szeretni a testében 9 hónapon át fejlődött, majd nagy fájdalmak közepette megszületett gyerekét.

Ez még a kisebbségiek körében sem módi komolyan, h kidobják az utcára a gyerekeiket, ha nem úgy élnek, ahogy az a szülök szerint helyes..

2017. máj. 31. 15:09
 45/47 anonim ***** válasza:
78%
" igen 67%os, vannak törvények..amik szerint 18 éves koráig kötelező eltartanom, utána mehet ahova akar." - elégtelen.... tudod, pont az a baj, hogy a legtöbb ilyen gyerek örül, ha végre megszabadul, és nem megy utána a létező jogainak, hogy kissé megrendszabályozza a gondolkodásotokat. (én se mentem anno, de bőségesen kárpótolt a sors)
2017. máj. 31. 15:10
 46/47 anonim ***** válasza:
78%

De az is felelősségvállalás, ha valaki abortuszra megy! Nem csak az számít felelőségvallalasnak, amit te a csőlátásoddal annak tartasz. És még mindig felelősségteljes az az ember, aki védekezett és mégis teherbe esett! Igen is joga van eldönteni, hogy a saját hátralevő eletet tekinti fontosabbnak vagy azt a pár hetes sejthalmazt. Szerintem elég egyértelmű.. Nem tudom miért kéne tönkre tegye bárki a már meglévő, kialakított saját életét egy nem kívánatos magzat miatt, de tér biztos érted, az a lényeg.

Amúgy imádom az ilyen szentfazek "anyákat", akik arra verik magukat, hogy Na de az ő lányuk, naaa ő aztán nem ilyen, utána meg a lanyzo bekozli h terhes és elveteti és jon a pofára esés.. :D Nem egy és nem két ilyen családot ismerek, ahol anyuka tipikus abellenes szentfazek és erre még büszke is és hitéleti is (pfff) és aradozik h az ő lánya milyen felelősségteljes, az ő lánya így meg úgy, aztán csak az abortusznal köt ki nagy részük, már csak azért is mert anyuka ilyen erőszakosan rá akarja kényszeríteni a saját értékrendjét a gyerekre. Egyáltalán nem tudhatod, h valaha nem fog-e hibát elkövetni a lányod v véletlen hiba csúszni a vedekezesbe, mint ahogy azt sem h akkor, abban az élethelyzetben éppen hogyan döntene! Könnyen előfordulhat, h a lehető legrosszabb eletszakaszaba csúszna egy nem kívánt magzat és az ab mellett döntene. Ja bár nem, tudom, hisz te úgy neveled a lányod h sulykolod bele a hülyeségeket és folyamatosan ráerőszakolod a saját ertekrended. Hisz ugye ha nem úgy táncol, ahogy te fütyülsz, akkor szerencsétlen mehet az utcára csövelni...

2017. máj. 31. 15:19
 47/47 anonim ***** válasza:
77%

"A te logikáddal utolsó, nekem is ugyan annyi jogom van kidobni a "gyerekem", mint ennek a gyereknek elvetetni a sajátját."

Kidobnád mi? Pedig de aranyos volt magzatként... Nem volt saját akarata...De élni akart...

Habár ha tudta volna, hogy amikor már lesz, anyu hogy viszonyul hozzá, talán nem is akart volna.

Szóval neked ez esetben is fontosabb egy megnemszületett embrió érdeke, mint a saját gyerekedé?

Ne válaszolj, egyértelmű, hogy beteg ember vagy.

2017. jún. 1. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!