Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az abortuszról kell tudnia a...

Az abortuszról kell tudnia a szülőnek, ha 18 alatt vagyok?

Figyelt kérdés

2017. máj. 28. 21:52
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
83%

Köszönjük kedves Balinhun, hogy újabb rendkívül mélyreható elmélkedésedet fröcsögted ide.... Te képtelen vagy felfogni mi a különbség egy már megszületett, önmagától levegőt venni képes ember és egy fejletlen, nehány millis és pár hetes sejthalmaz között! Ez itt a legnagyobb probléma, mindaddig amíg ezt nem vagy képes felfogni, teljesen felesleges szót pocsékolni rád. Egyszerűen nem vagy azon a szinten, hogy megértsd.

Az az embrió NEM a gyerekem, az lenne ha megszulnem, de egyenlőre csak fejletlen sejtek halmaza, ami ott és akkor életképtelen és ha annyi hetesen megszüli az ember szinten életképtelen, par percen belül meghal.

Az abortusz még mindig nem gyilkosság! Kész tények vannak ezekkel szemben, de nektek annyira elborult az elmetek, hogy ezeket képtelenek vagytok felfogni és fújjátok ugyanazt a sületlenséget.

Másrészt ne hasonlitsuk már össze azt, h valaki elveteti azt a 7-8 hetes embriót, aminek tudata sincs, fájdalmat sem érez, azzal hogy valaki önszántából vállal egy gyereket, akit nemes egyszerűségével kidob az utcára, ha nem úgy cselekszik, ahogy azt a "kedves" szülő elvárná.

Nagyon remelem h pl az 59%osnak nincs gyereke és ilyen mentalitással nem is lesz, mert ha mégis, akkor Jajj szegény gyerek.. Nem tudja mi vár rá, ha véletlen esetleg nem úgy pattan, ahogy anyuci fütyül neki.

Nem jut el az agyatokig, hogy annak a gyereknek is van önálló személyisége, saját akarata, saját tervei, gondolatai és nem lehet dróton rancigalni és rákényszeríteni a saját értékendeteket, akaratotokat. Az, aki meg csak féltetelekkel hajlandó elfogadni a saját gyerekét, az inkább csak ne prédikáljon itt másoknak, mert semmivel sem különb, sőt....!!

Természetesen és egyben meglepő módon azt sem tudja egyik fanatikus agya sem feldolgozni, hogy még mindig NINCS 100%-os fogamzásgátlás! Bármikor hiba csúszhat az ember számításaiba, ugyanúgy a ti gyerekeitekébe is és máris megvan a baj. Na és ha gyógyszert mellett terhes marad, de rohadtul nem akar gyereket, mert nem szereti, mert túl fiatal, mert még tanul stb stb, akkor is nekialltok eroszakoskodni vele, h márpedig alarendeled magad és az egesz hátralevő életedet annak a sejtcsomónak, más különben kiraklak az utcára? Bravó, erre aztán büszkék lehettek. Az ilyen inkább ne is szüljön, az lenne a legjobb, mert az ilyennek minden való, csak gyerek nem. Ugyanis az élet más területein is megmutatkozik ez az erőszakosság, a saját akarata rákényszerítese a gyerekre, amivel lelkileg tönkre teszi szerencsétlent...

Na és ha meg már nem otthon lakik és úgy megy abortuszra? Akkor egyszerűen kitagadod és többet nem tekintesz rá lanyodkent, ha bajban lenne hátat fordítanal neki??! Ugyanis pont ezt írtad, h mehet amerre lat, elküldenéd. Hát én a helyedben ezt inkább nem reklamoznam, nehogy elhidd amúgy hogy te jobb vagy több ember vagy csak azért mert nem volt abortuszod. Mert ez egyáltalán nem igaz!!

2017. máj. 31. 14:07
 32/47 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, bocsi, de nem kifejezetten hat meg egy abortuszos véleménye se:-) Nehogy már jó embernek higgyétek magatokat mert kapartattatok... és aki nem akar gyereket, az duplán védekezik..aki ennyit nem képes megtenni, mert az neki zavaró, meg kényelmetlen, hanem inkább meg abortuszra, az ne oktasson ki engem arról hogy ki a jó ember, meg jó szülő, mert nincsen hozzá joga:-)Én ne szóljak bele abba ha te hússzor mész kapartatni, akkor te mi jogon szólsz bele hogy kihajítanám a "gyerekem" ha ezt tenné? Bár csak véded a társaidat gondolom. Azt hangoztatjátok hogy a ti testetek senkinek nincs joga beleszólni mit tesztek vele. Nos, akkor leárulom, nektek sincs jogotok beleszólni abba, én mit csinálok az enyémmel, nem igaz?
2017. máj. 31. 14:14
 33/47 anonim ***** válasza:
77%
#32, hidd el, sok gyerek felkötné magát inkább a köldökzsinórra, ha előre tudná, milyen szülőket dobott neki a sors... de hát az élet már csak ilyen, az ember a társát megválaszthatja, a szüleit meg a gyerekeit meg nem. Ez van.
2017. máj. 31. 14:21
 34/47 anonim ***** válasza:
83%

Engem se különösebben hat meg egy ilyen elmeroggyant magzatfanatikus véleménye, de te se hidd el magadról, hogy jó ember vagy, mert a lényeg még mindig az, hogy aki utcára dobja az önszántából vállalt és megszult gyerekét, csak mert van önálló személyisége és nem bírja saját ertekrendjet rákényszeríteni azt nem is lehet szülőnek nevezni. Igen is különb ember 100x a magadfajtatol egy olyan ember, aki védekezés ellenére terhes lesz és mivel nem akar gyereket, így elveteti. Az ilyen nem önszántából lett terhes, védekezett, tehát nem is felelőtlenségből, az az embrió akarata ellenére élősködik rajta, úgyhogy semmi rosszat nem követ el azzal, hogy a saját életet helyezi előnybe egy sejtcsomóval szemben! Azt meg még mindig ne akarjatok megmondani, hogy ki hogyan védekezzen! Nevetséges, hogy ti mindenbe bele akartok pofázni. Jó hogy nem azt találjátok ki, h 5 felekeppen védekezzünk! Tudod van aki a szexet élvezni is akarja! Én egyáltalán nem érzem gumival, ezért szedek gyógyszert (megfelelően, leírás szerint) és eszem ágában nincs melle még minimum másik 1-2 védekezési formát alkalmazni! Ha igyis becsúszik, el fogom vetetni, mert nem akarok gyereket, sem most, sem később.

És bármennyire próbálod szépíteni meg körbe magyarázni, akkor is sokkal súlyosabb a már ÉLŐ és ÉRZŐ gyereket utcára hajítani, éhezni/fazni hagyni, mint egy tudat nélküli, fájdalmat nem érző embriót elvetetni.

Úgyhogy nem, nem vagy jobb egyetlen egy abortuszosnal sem, de nyugodtan hidd azt..:)

2017. máj. 31. 14:40
 35/47 anonim ***** válasza:
9%
Te "18 alatti"! Sajnálom, hogy -legalábbis meglátásom szerint - ennyire rossz tapasztalatokkal bírsz a szülők felé. Kérlek, ne általánosíts. Úgy gondolom, egy olyan gyermek (kis felnőtt) aki megérzi szülei igaz szeretetét, nem teszi kérdésessé a felé támasztott elvárások jogosságát. Lehet, Neked ebben nem volt részed? Olyanról azonban már hallottam, hogy "neveletlen" szülő gyermeke bizonyította be, hogy ő azért is jobb szülő lesz. Hát nem így volna tökéletesebb?
2017. máj. 31. 14:43
 36/47 anonim ***** válasza:
81%
#34 "Azt hangoztatjátok hogy a ti testetek senkinek nincs joga beleszólni mit tesztek vele. Nos, akkor leárulom, nektek sincs jogotok beleszólni abba, én mit csinálok az enyémmel, nem igaz?" - de igaz, a saját testeddel tényleg azt teszel, amit akarsz:) Egyébként nekem egy hasonló gondolkodású anyát sikerült kifognom...
2017. máj. 31. 14:44
 37/47 anonim ***** válasza:
0%

gen is különb ember 100x a magadfajtatol egy olyan ember, aki védekezés ellenére terhes lesz és mivel nem akar gyereket, így elveteti.

Hiszed te... mert miért is lennél jobb te, aki inkább rohan abortuszra, minthogy felelősségteljesen, akár duplán védekezzen, akinek csak a szex és az ösztönei számítanak? És tudod mit? Te azt csinálsz a te gyerekeddel amit akarsz, és én is azt az enyémmel amit én akarok:-) Ennyi. Viccesek vagytok amúgy, a szülők véleménye nem számít de a pénzük meg a lakásuk az kellene?

2017. máj. 31. 14:45
 38/47 anonim ***** válasza:
87%
Őszinte részvétem #38-as. Én mondjuk ha ilyen idiota anyám lenne, a világ másik végére költöznék és az életben többet nem lennék ra kiváncsi, amiért képes lenne utcára dobni, csak mert nem úgy cselekszek, ahogy az neki megfelelne.. szörnyű h ilyenek is vannak..
2017. máj. 31. 14:47
 39/47 anonim ***** válasza:
76%
"a világ másik végére költöznék és az életben többet nem lennék ra kiváncsi," - én is kb ezt tettem:) Aztán eljött az idő, amikor ő akart volna békülni... hát én meg nem.
2017. máj. 31. 14:50
 40/47 anonim ***** válasza:
75%
#39 " És tudod mit? Te azt csinálsz a te gyerekeddel amit akarsz, és én is azt az enyémmel amit én akarok:-) Ennyi." - egy nagy büdös fenéket... vannak törvények is - szerencsére... többek közt pont azért, hogy az ilyeneket leszabályozzák.
2017. máj. 31. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!