Szerencsétlen gyerek, tényleg csak jobban jar, ha megszakít minden kapcsolatot az ilyen "szülővel", aki csak feltételekkel hajlandó elfogadni és szeretni a saját gyerekét, akit nem mellesleg ő akart és vállalt! Erre képes lenne kirakni az utcára és akár hagyni éhenhalni, csak mert az a gyerek egy önálló személy és saját, a szülőtől eltérő értékrendje van.. Bravó és az ilyen anyának/apának meri magát nevezni. Hanyinger..
2017. máj. 30. 22:59
22/47 anonim válasza:
Ez valóban hányinger kedves Abortusz mellettiek. Érdekesnek tartom, hogy mikor a magzatról mondjátok, hogy nyugodtan megölhetitek, közben a gyereket véditek a szülőtől. Nos, itt található némi ellentmondás, mégpedig hogy: A magzat (amit/akit nem tudunk biztosra eldönteni, hogy ember) élete nem fontos, de hogy merészeli elküldeni a gyerekét az anyuka, ha valamit nem úgy csinál, ahogyan kell. Nos, ti pontosan ugyan ezt teszitek a magzattal, csak mert azt gondoljátok, hogy a magzat egy állat, illetve egy "idegen dolog" az anya méhében, még nem kell megőlni, csak mert a ti gőgös értékrendeteknek nem megfelelő. :) Nem jogos elküldeni a gyereket, félre értés ne essék, de gondolkozzunk, ne mondjunk ilyet, ha mi ugyan azt tesszük, a MÉG megnem született gyerekünkkel. Köszönöm, sziasztok! :)
2017. máj. 31. 10:01
23/47 anonim válasza:
A szülő, aki nevel, már tulajdonképpen értéket is közvetít. Nem hinném, hogy egy felelős szülő gyermeke szabad akaratára bízná, hogy ő a vesztébe rohanjon. Persze, nagyon nehéz a felelősségvállalás ilyen szabados világban, de hova jutnánk akkor,ha gyermekeink gátak nélkül bármit megtehetnének következmények nélkül. Hova? Oda, hogy egymás után mennek a fiatalok felelőtlenül az abortuszokra, később pedig a gyógyszertárakba feszültségoldókért. Kinek vagy kiknek jó ez?
2017. máj. 31. 10:28
24/47 anonim válasza:
Utolsó, de 16 évesen azt, hogy számomra mi a fontos, és mi nem az, mi az érték, és mi nem az, azt én tudtam eldönteni, és nem a szülőm... érted, lehet, hogy én akkor még csak 70 vagy 80%-ban, de a tőlem teljesen különböző gondolkodású szülőm meg -100%-ban... és persze, ha rám tudja eröltetni a saját elveit meg értékrendjét, akkor lett volna egy olyan életem, ami neki jó - én meg ehetném marokszám a nyugtatót, hogy elviseljem... Bocs, de ennél jobban szeretem magam, a saját életemnek rólam kell szólnia, nem a szüleimről, nekem kell jól érezni magam benne, nem a szüleimnek.
Vágod?
2017. máj. 31. 10:40
25/47 anonim válasza:
Balinhun, köszi a privátokat:))) Tudod, a helyzet az, hogy én szívesen írok, ha te megtanulsz a másikra figyelve olvasni, és nem a magadét fújod folyamatosan. Te valójában önmagaddal vitatkozol, és ehhez keresel statisztákat...
De - illem az illem - azért fogok válaszolni.
2017. máj. 31. 10:42
26/47 anonim válasza:
17' szép szülő lehetsz. Bár ilyen gondolkodással remélem sosem leszel az vagy nem vagy az. Véletlen balesetről hallottál már esetleg??! Mondjuk kiszakadt a gumi vagy valami?! Mert semmi nem véd 100%-osan.... szép egy gondolkodásmod
2017. máj. 31. 11:22
27/47 anonim válasza:
Utolsó, te meg esemény utáni tablettáról hallottál már? Tudod, annak hogy az óvszer is kiszakadjon és az esemény utáni se hasson egy aktus folyamán, az esélye a nullához közeli. Ráadásul ő nem is gyáva, tehát tudja hogy ha terhes lesz, akkor megoldjuk, nem egyből a könnyebbik utat választja.
2017. máj. 31. 11:46
28/47 anonim válasza:
#28, és miért ne válassza valaki a könnyebbik utat, ha létezik számára ilyen? Egyébként meg a maximalizmust senkinek sincs joga elvárni mástól (HA észreveszik, hogy kilukad, Ha elrohannak esemény utániért, HA hat), és nem csak óvszer létezik... egy spirál vagy tabletta esetén csak a pozitív terhességi teszt tájékoztat a hatás elmaradásáról.
2017. máj. 31. 12:17
29/47 anonim válasza:
Egyébként meg a maximalizmust senkinek sincs joga elvárni mástól
Mint ahogy ahhoz sincsen joga senkinek, hogy elvárja hogy elfogadjam az abortuszt, nem igaz? És én miért is ne választhatnám a könnyebb utat azzal hogy kihajítom? Hiszen nekem lesz könnyebb ha nem kell nézegetnem azt aki számomra elítélt dolgot tett. A te logikáddal utolsó, nekem is ugyan annyi jogom van kidobni a "gyerekem", mint ennek a gyereknek elvetetni a sajátját.
2017. máj. 31. 12:29
30/47 anonim válasza:
" A te logikáddal utolsó, nekem is ugyan annyi jogom van kidobni a "gyerekem", mint ennek a gyereknek elvetetni a sajátját." - ez ugye elvben is csak akkor lenne így, ha egyenlőségjel lenne egy embrió, meg egy megszületett ember között. De nincs.
Ennél még fontosabb az, hogy az embernek a kötelezettsége abból keletkezik, hogy szabad akaratából felvállalja. Te szabad akaratodból vállaltad a gyereked, ő meg ugye pont nem vállalná, erről szól a művi abortusz. Olyant senkin sem lehet számon kérni, amit nem szabad akaratából vállalt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!