Mit tehetnék ha nagyon félek?
Tudod, ahogy olvasom, és veled érzek, mégis megszakad a szívem, ha a gyermekedre gondolok. Azzal, hogy itt nyilvánosan írod, és gyakorlatilag mindenki tudja, hogy mikor történik, érzelmeket generál. Bennem fájdalmat. Sajnállak, de közben arra gondolok, aki benned él, most még, és azután a 15 perc után már nem fog. Sokan gondolják úgy, hogy ez jobb lesz így, te is. Nem értek vele egyet, de ez az én gondolatom. MIndenfélének leírtak itt engem is, aki azt gondolom, hogy nem az abortusz a megoldása egy nem kívánt terhességnek. Nekem a gyerekeim bármilyen nehéz is, vagy sok elfoglaltságot okoznak, naponta szereznek annyi örömet, hogy soha ne érezzem őket tehernek.
Jó egészséget kívánok neked. Kívánom, hogy kapj erőt a jóIstentől, hogy tovább tudj lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!