Mit tehetnék ha nagyon félek?
Egyebkent draga 36-os tudod kit kuldenel el a francba! Egy gyava, alszent ember vagy es meg hulye is. Pompas parositas! :)
Mert levontad azt a kovetkeztetest, hogy nekem abortuszom volt(es ezert te felhatalmazod magad arra, hogy mindennek elhordj es meg te legyel felhaborodva). Hat kepzeld nem volt, a kozelebe sem jartam meg. Egyszeruen csak melyen megvetem az itelkezo, buta embereket, akik tobbnek szeretnek latszani, mint amik. Beszelgettem sok abortuszon atesett novel es nem minden fekete-feher, de ezt nem tudom minek irom le, ugyse vagy kepes ertelmezni.
Ui: abszolút igaza van a gyógyszerésznek, erős gyógyszereket nem csak pár hétig adják plusz ha még is leállítják a gyógyszert akkor úgy csinálják, h széplassan csökkentik a mg -ot, h a szervezettől ne hírtelen vonja meg, mert annak lehet komoly következménye. Jobbik esetbe fokozatosan teljesen leállítják a gyógyszerelést rosszabik esetben pedig csak gyengébbet kap.
Mondom ezt úgy, h egészségügyben dolgozom, fogyatékkal és pszichiátriai betegséggel élő emberekkel.
Kérdező, ne is foglalkozz a faék-komplexitású gondolkodással bíró propagandistákkal...
Laminária-témán túl estél már?
"hiszen úgy csinál mintha nála szarabbúl nem járt senki."
Falnak megyek ettől a "ne panaszkodj, másnak rosszabb" dumától. Nem csak itt, bármilyen témába. Leszarom! Nem érdekel, hogy másnak mennyivel rosszabb. Engem a saját életem és a saját jó létem érdekel. Nem tartozok másokért felelősséggel, csak a saját életemért. És az én életem nem lesz attól jobb, hogy másnak rosszabb. Az én problémáim nem oldódnak meg attól, hogy másnak több vagy súlyosabb problémája van. Azt oldják meg ők.
Persze segítséget bárki kérhet, nem szégyen. Az viszont szégyen, ha valaki nem tud segíteni, de azért belerúg egyet abba aki a padlón van.
Azt irta fél, erted? Fél a mutettol! Ez miota onsajnaltatas? Az mar mas kerdes, hogy addig zaklatatok szerencsetlen kerdezot, amig kenytelen volt leirni, miert megy ab.-ra. Ehhez sem lett volna senkinek se koze.
Komolyan, annyi EI-vel rendelkeztek, mint egy marek sz*r a foldon. Arra meg még mindig nem tudtok valaszt adni, mit kerestek itt...
1. Nem tudtok a kerdesre valaszolni.
2. Amit irtok azok is csak degradaloak es ertelmetlenek
3. Figyelembe se veszitek a tobbi valaszolot es a kerdezot.
Ez a vilag meg szerintem is rossz fele tart, ha a magadfajtak gyereket szulnek. Ugyan azt a pusztito mentalitast adod tovabb, nulla toleranciaval es empatiaval fuszerezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!