Magzatvédők! Ti mit gondoltok erről a cikkről?
#29/30 "Lehet, hogy fájdalomérzete még nincs egy ekkora kisembernek, de basszus, ha te alszol és nem tudod, mi történik körülötted, feldarabolhatlak?"
Ha hajlandó vagy életed végéig sitten rohadni gyilkosságért, azért, mert valaki támogatja bizonyos esetekben az abortuszt, akkor persze, feldarabolhatsz bárkit. Csak ennek már következményei is lennének. Egyszerűen nem is értem, mi ebben a hasonló számodra? Az abortusz egy legális rutin műtét, egy már megszületett ember életének kioltása, esetedben feldarabolása a legsúlyosabb bűncselekmény, mellyel életed végéig börtönben rohadhatsz. Na ott már nem számítana, hogy anya vagy, úgy kezelnének érte, mint a többi gyilkost. Ezzel a mondatoddal igazoltad, hogy gyereket a hülye is tud csinálni. :'D
Az abortusz egy legális rutin műtét, egy már megszületett ember életének kioltása, esetedben feldarabolása a legsúlyosabb bűncselekmény, mellyel életed végéig börtönben rohadhatsz.
Van akinek(nem is keveseknek) egy megszületett ember feldarabolása is csak rutin, nézz utána a sorozatgyilkosoknak.
31/36
Tehát azért nem gyilkosság, mert legális. Értem. Tehát akkor Magyarországon a 12.hétig nem számít gyilkosságnak, mert engedi a törvény. 12+nál már gyilkosság, mert csak indokolt esetben engedi a törvény. De ha Hollandiában jársz, a 24.hétig nem vagy gyilkos. De pl.Lengyelországban nem legális, tehát a kezdetektől gyilkosság. Elég képlékeny dolog ez a legális rutin műtét. Ezért is írtam, hogy erkölcsi normák döntenek, nem a jog vagy törvény. Számomra a magzat darabokra tépése erkölcsileg ugyanaz, mint egy x éves ember megölése. Jogilag nem, ezt aláírom.
"Ha csak 0,1 % rá az esély, hogy így fog gondolkozni, akkor már rossz döntés az, hogy abortusz. " - Értem, a 0,1% az jelent valamit számodra, a 99,9% viszont a világon semmit...
"Az, hogy megszüli nem azt jelenti, hogy nevelje is fel." - és? Ettől még változtat bármin is?
"De az, hogy akarata ellenére elkövetik rajta azt, ez a szememben csak egy újabb erőszak." - aha, és ha szülnie kell akarata ellenére, az mégis micsoda? Jótett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!