Magzatvédők! Ti mit gondoltok erről a cikkről?
De nagy a csönd. Most hol vannak akik acsarkodni szoktak az abortuszos nőkre?
Mondjuk gyereket nevelnek? Bár gondolom 75%os azt te nem tudod milyen:-)
És ez a cikk egy nagyon ritka estet mutat be, egyértelmű hogy itt senki nem mondja hogy tartsa meg, mivel nagy valószínűséggel belehalna a szülésbe vagy a magzat születne súlyos rendellenességgel.
Van különbség egy 10 éves megerőszakolása meg egy 14-50 éves felelőtlen agyba-főbe kufircolása majd versenykapartatása között.
Ugyan, dehogynem, hiszen itt is egy új életről van szó.
Ha a nagy magzatvédők még akkoris megtartanák a gyereket, ha az súlyos fogyatékossággal fog születni, akkor szerinted ez kivétel lenne, kedves #2-es?
Itt egy olyan példa van felhozva, ahol a gyermeket molesztálták, bántalmazták, stb, és konkrétan erőszakból fogant a magzat. Teljesen mindegy hány éves a kismama. Az is, hogy erőszakból fogant-e, vagy sem. Nekik az abortusz egy tiltott dolog, még akkor is ha az anya élete is kerül veszélybe.
Ez kb olyan, mintha én azt kérdezném, hogy ti erre azt mondjátok, hogy például normális a "22 hetes korban abortált gyermekek" résznél a sósavval megölt baba? Valóban normális? Mert, hogy annak a megerőszakolt lánynak a gyermeke is így fogja végezni, csak a baba még nagyobb lesz. Persze, hiszen az a gyerek mindennek az oka... Egyértelmű, sósavat rá!
Egyébként nem értem annyira dolgot. Sok helyen azt lehet hallani, hogy azért nem mondják el a gyerekek a molesztálást, mert az anyjuk ki sem állna mellettük. De ez az anya éppen, hogy más. Bebizonyította, hogy azonnal kiállt a lánya mellett. Ezért nem igen értem, hogy miért nem mondta el a kislány a dolgot, ha ennyire régóta zajlott (ezt úgy mondom, hogy engem is zaklattak kislányként). Egy biztos, ebben az esetben is a halálraítélt magzat a legártatlanabb.
Egy brit lányt 11 évesen megerőszakolt a saját bátyja, ő nem is gondolt abortuszra!!!!!, 12 évesen megszülte, és azóta is bele van rokkanva lelkileg, hogy a fiatal életkora és a borzalmas családi körülményi miatt elvették tőle a picit és nem ő nevelhette!!!, mert élete egyetlen értelmének a lányát tartja, és azóta (most már bőven huszonéves az anyuka) is élete legfontosabb célja, hogy minél előbb és minél többet találkozhasson a lányával. Őrizgeti a lánya csecsemőkori ruháit, és siratja azt, akit mindenkinél jobban szeret. Hónapok óta tervezem lefordítani ezt a cikket, csak sűrű az élet, de ha nagyon szeretnétek, kedves abortuszpártiak, még a végén lefordítom.
És egyx Paraguay-i eset, ahol 10 éves lányt erőszakolt meg a nevelőapja, és a hatóságok ellenálltak a nemzetközi abortuszlobbi nyomásának, mert ott tudják, hogy az ember fogantatásától kezdve ember, élő ember. A lányt végig orvosi megfigyelés alatt tartották, teljesen jól ment a dolog, majd a 37. héten megcsászározták. A baba és az anyukája is túlélte a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!