Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Magzatvédők! Ti mit gondoltok...

Magzatvédők! Ti mit gondoltok erről a cikkről?

Figyelt kérdés

Ilyen esetben is ráerőltetnétek a gyermeket a szülésre?

[link]

#abortusz #India #magzatvédők
2017. máj. 17. 18:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
79%

Szamomra egy 10 eves bajba jutott kislany nagyobb tamogatast es empatiat erdemel, mint egy magzat, aki meg tudataba sincs annak mikent es hogyan fogant. Nem tartom fair dolognak, hogy egy olyan eletet segitsunk a vilagra, amely egy masikat tonkretesz. Mar pedig ezt a szerencsetlent evek ota zaklatjak es akkor meg szulje meg akar nem termeszetes modon is? Itt most amugy is Indiarol van szo, ahol hemzsegnek az utca gyerekek es a szegenyebbnel szegeny csaladok elnek. A lanyok pedig meg mindig alarendeltek, ferjhez adjak oket es meg szamit a szuzesseg meglete es a csaladi helyzete is.

Szerintem minden normalis ember inkabb a kislany helyzetebe gondol bele, mint a magzateba.

2017. máj. 18. 15:52
 22/63 anonim ***** válasza:
71%
#19, engem meg az érzelmekben hű de gazdag hazudozástól és lelki terrortól ráz a hideg. És nem, eszembe sem jutna a lányból még inkább vesztest és áldozatot csinálni azzal, hogy egyfelől kitegyem egy számára teljesen felesleges hasi műtét kockázatának és egy életre szóló hegnek. Ahogy másfelől egy olyan helyzetnek se, amiről a #9 ír. Még akkor se, ha csak az ultrahang-előtti kor lehetőségei lennének adottak. Ez ennyi.
2017. máj. 18. 15:55
 23/63 anonim ***** válasza:
12%
A kérdés magzatvédőknek szólt..akkor mit is keres itt a sok abortusz fanatikus?
2017. máj. 18. 15:56
 24/63 anonim ***** válasza:
76%

Ohh , mert ti mit kerestek a sok kerdes alatt ahol le van irva feketen -feheren, hogy se kioktatasra ,se rabeszelesre nincs szukseg? :)

Ez a jelzo, neg ne haragudj, de nevetsegesen rossz.Fanatikusok ti vagytok, mert nem vagytok kepesek mas allaspontot es helyzetet megismerni es csak a sajat velemenyeteket veszitek figyelembe. Engem egyaltalan nem zavar, ha vki megakarja tartani a babajat de az se ha elveteti. Minden joga meg van hozza, amiert ki is allok. Mert az ember nem egy tenyeszallat, hogy minden korulmenyek kozott utodot hozzon a vilagra, foleg ha arra nincsen megfelelo csaladi,anyagi eslelki hatter.

2017. máj. 18. 16:20
 25/63 anonim ***** válasza:
17%
Utolsó, ez szép és jó, akkor kezdj el kampányolni a normális védekezés mellett is kérlek, ne csak a kapartatás mellett.
2017. máj. 18. 16:23
 26/63 anonim ***** válasza:
79%
Kampanyolok amellett is, koszi. Csak most epp nem errol van szo.
2017. máj. 18. 16:46
 27/63 anonim ***** válasza:
78%
Mindegyik magzatvédő addig erőltetné a terhességet másra amíg pl. nem az ő gyereke lesz 10 évesen szexuális zaklatásból terhes.
2017. máj. 18. 17:34
 28/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi kommenteket. Sajnálom hogy elindítottam egy "egymást pocskondiázzuk" féle lavinát. Én tényleg csak őszinte véleményekre voltam kíváncsi. Hozzátenném, én bizonyos esetekben támogatom az abortuszt. Ez a kicsi lány csak 10 esztendős, és erőszak áldozatává vált. Testi és lelki megterhelés lenne ráerőltetni a szülést... Azonban a magzata már 22(?) hetes. Azért az már nem egy sejt csomó. Ezért gondolom hogy ez patthelyzet. Mindkét álláspontot megértem ebben az esetben. Mondjuk nem értem hogy az édesanyja hogy nem vette észre. Ilyenkor azért már jócskán gömbölyödik a pocak... :/. A kérdést a magam részéről lezárom. Privátokat pedig nem kérek/ nem fogom elolvasni őket. :)
2017. máj. 18. 18:46
 29/63 anonim ***** válasza:
36%
22, soha nem írtam még abortuszos kérdéshez, mindenkinek joga van a saját erkölcsi értékrendje szerint véleményt formálni róla. Csak megdöbbent, ha valaki csak úgy leírja, hogy vetesd el, úgysincs tudatánál. Az újszülött babának sincs sok fogalma a világról. Kb.annyi, mint egy 25.héten született koraszülöttnek. Vagy egy 12 hetes magzatnak. Az én 11 hetes "sejtcsomóm" szopta az ujját és megfogta a köldökzsinórt. Lehet, hogy fájdalomérzete még nincs egy ekkora kisembernek, de basszus, ha te alszol és nem tudod, mi történik körülötted, feldarabolhatlak?
2017. máj. 18. 20:54
 30/63 anonim ***** válasza:
78%
#29, tudod, vannak olyan helyzetek, ahol nincs igazán jó döntés, a rosszak közül kell kiválasztanod a szerinted legkevésbé rosszat. Na, ez egy tipikusan ilyen helyzet. (meg úgy általában, az abortuszos kérdések zöme ilyen, de ahol erőszakról van szó, az nagyon, ahol meg ráadásul döntésképtelen terhesről, na az meg pláne)
2017. máj. 18. 23:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!