Férfiak, Ti hogyan vélekedtek az abortuszról?
Szerintetek lehet olyan indok, kizáró ok ami megmagyarázza az abortusz szükségességét? Nektek van, vagy volt saját esetetek, ahol a saját gyermekeitek volt az áldozat? Mit éreztetek? Egy férfi is elsirathatja a magzatát? (Mert a férfié is, hiszen apa lenne/lett volna!)
Megbocsájtotok azoknak a nőknek, akik mégis megtartják, betegen is?
Nő vagyok
Van egy friendzone-os barátom akinek a barátnője terhes lett...úgy tervezték hogy esküvő és keresztelő egyszerre lesz majd. Egyik nap a csaj meggondolta magát, elment és elvetette a babát (külföld...nincs tanácsadás meg meggondoltatás meg minden). Kikaparták...a pasi bele rokkant lelkileg. Eltelt már kb 15 év azóta de még mindíg nem tette túl magát ezen. Azóta is csak alkalmi kis kapcsolatai vannak...semmi komoly.
25F
Kiskorom óta vágyok arra hogy apa lehessek,sokan nem merik ezt bevallani...
Nem lennék képes arra buzdítani a barátnőmet hogy vetesse el a gyerekünket számomra nincs olyan élethelyzet, aki nagyon nem akar gyereket az úgy védekezik hogy véletlen se legyen nem egy olyan párt ismerek ahol mindkét fél védekezeik gyógyszer+plusz óvszer..egyébkén mi is barátnőmmel, mert ahogy írtam szeretnék gyereket de még nem most így felelőséggel védekezünk.
Azt gondolom, hogy ebbe férfiként beleszólni a"más farkával a csalánt" tipikus esete.
Kivéve,ha konkrét saját magzatról van szó: ott megbeszélés kérdése, de alapvetően a nőé a döntés.
Nő vagyok, de a párom véleményét illetően teljesen képben vagyok. Négy hó együttélés után jött a baba. Párom sosem egyezett volna bele, hogy elvetessük, ha megtettem volna, nem tudott volna tovább velem maradni, és megértem teljesen.
Más eset, ha a baba beteg lett volna, azt megbeszéltük előre, hogy nem tartjuk meg, de nem így lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!