Örökbeadás vagy abortusz?
Fura, hogy azt mondom, de most Hopernél a pont. Azt írtad, kérdező, az első kommentedben, hogy 29 éves vagy. Most meg azt írod, 19? Akkor most mi van? Nagy kamu az egész? Bár jobb lenne, ha kamu lenne. Meg tényleg, miért gondolkodsz ma estig? Mi fog változni? Holnap (nagypénteken) nem hiszem, hogy bármelyik orvos abortálna.
2017. ápr. 13. 13:03
Hopernek igaza van:
2. oldal:
"A kérdező kommentje: Plàzàban elunk, ahol az apartmanokban altalaban 1 haloszoba van. Meg egy kistestvérem agy se fer el sehol. 10 éves szerzodes kot ide. ... Regen en is megiteltem az ilyen embereket akik erre vetemednek, de mostmär at tudom érezni miért is ilyen nehez ez a kérdés. ... 29N
33F"
12. oldal:
A kérdező kommentje: 19 éves vagyok még mindig nincs hosszu tàvú szerződésem azert dolgozom hogy kitudjam fizetni az egyetemet szeptembertol
SZóval akkor most kamuzik, vagy skizofrén, és mindkét énjével beszélhetünk????
2017. ápr. 13. 13:05
Nagy kamu kérdés lehet, jól be lettünk palizva, aztán most meg rajtunk röhögnek.
2017. ápr. 13. 13:11
124/136 A kérdező kommentje:
Elírtam 19 vagyok.
Itt külföldön minden sokkal draga b, semmi nincs ingyen.
Egy ruin 5perc es vizsgalat 200€.
05.31ig van szerzodesem, utana eselytelen az uj mivel mar most latszik a hasam.
akkor gyere haza, nem muszáj külföldön maradni, ha nem boldogulsz
2017. ápr. 13. 16:17
Gyes mint pénzösszeg?:) Remélem ez valami rossz vicc volt....Semmire nem elég. Egyébként pedig ha jogilag nem rúghatják ki, szerinted nem szívatnák ott ahol tudják? Amúgy meg mindegy, mert mint írta a kérdező májusban lejár a szerződése, és terhesen új helyre nem fogják felvenni. Pláne nem látható hassal.
2017. ápr. 13. 16:35
127/136 A kérdező kommentje:
Hogy mennék haza?
Páromhoz költöztem, ha megtartanank még a családot is szétszakítanam...minden lehetséges opcio borzaszto
A család minek akar 5000 kilométerről beleszólni abba mit csinálsz? Felelősségteljes felnőtt nő vagy, azt csinálsz, amit akarsz és már mással is élsz, nem velük.
2017. ápr. 13. 18:01
Jajj konyorgom. Mi a lof.szt lovagoltok meg mindig itt ezen a h.lye teman. Lepjetek tovabb,menjetek kavezni,shoppingolni,kirandulni,pilbikezni,manikuroznine pedig itt logjatok mar mindig. Te meg kerdezo,csinalj amit akarsz. Senki nem fogja megoldani helyetted,plane nem itt. Kulfoldot buktad,mert sza.rni fognak egy emigralt terhesre. Ez van. Menj abortuszra ha meg nem keso.
2017. ápr. 13. 20:46
Nem azért de külföldön magyar állampolgárként egyáltalán merre mehetsz el abortuszra? Főleg húsvétkor a 12. héten? Kb. sehol.
2017. ápr. 13. 20:52
Kapcsolódó kérdések: