Örökbeadás vagy abortusz?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 4. 15:31
 111/136 anonim ***** válasza:
24%
Hát ha ilyen sok ideig megtartottad, akkor miért pont most vetetnéd el?
2017. ápr. 12. 22:09
 112/136 anonim ***** válasza:
73%
Mert miért ne vetetné el "pont most", ha az időbe még belefér? Lehet eddig gondolkodott, mindent fontolóra vett, mérlegelt hogy lenne jó és most jutott végleges döntésre. Például ezért..
2017. ápr. 12. 23:41
 113/136 anonim ***** válasza:
12%

basszus, azért eléggé durva a 12. héten elvetetni, 11 hetesen már szopja az ujját a baba, nehezen lehet ráaggatni a sejtcsomó címkét.

ha eddig megtartottad, valószínű, hogy tudat alatt már meg is hoztad a döntést

2017. ápr. 13. 00:47
 114/136 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok még mindig nincs hosszu tàvú szerződésem azert dolgozom hogy kitudjam fizetni az egyetemet szeptembertol. Ami nehezíti a helyzetet hogy mar nem is elek Magyarországon.

Egyszeruen se penzt se ido se hely...szornyen erzem magam

...Mar most depresszios vagyok emiatt...folyton ezen gondolkodom, de mindig ugyanarra jutok. Nem tudnam neki meg adni a minimumot sem,se normalis allasom sincs, se anyagi hatterem,nem latok mas kiutat,egyszerre dolgozni egyetemre jarni es gyereket vallalni nem tudok. Nagyon elgondolkodtam azon hogy tudnam megmenteni a kicsi eletem, hatha örökbeadás tudnam adni, de ha ezt vallalok, jovoheten mar se munkam se fedel a fejem folott.

En mindent megprobaltam.

es meg mindig probalom hatha ma delutanig valtozik valami..

Egesz eletemBen 3 férfival voltam,regi modi vagyok, soha nem gondoltam volna hogy egyszer en is beallok a sorba.

Kezdek ebben az erzesbe beleorulni...nem tudom hogy tudnam ezt atveszelni

2017. ápr. 13. 09:17
 115/136 anonim ***** válasza:
7%

Kedves Kérdező!

nagyon nehéz a helyzeted, belátom. de mégis azt tudom tanácsolni, hogy inkább add örökbe, hisz már eljutottál a 12. hétig. Lelkileg nagyon megtörne, ha elvetetnéd, hisz a szavaidből egyértelműen az jön le, hogy már most nagyon megvisel.

Fordulj örökbefogadó szervekhez, ők tudnak segíteni, akár szállással is, nem kerülsz az utcára.

2017. ápr. 13. 10:14
 116/136 anonim ***** válasza:
25%

Akármennyire is fáj, valószínűleg csak az abortusz marad.

Nagyon megérintett, amit írtál. Én abortuszpárti vagyok, de nem nyakra-főre, nem lehet védekezés helyett abortálni. Ezt csak az abellenesek kedvéért írtam le.

De a te eseted nem is ez. Érezni lehet az írásodból, hogy már most nagyon megtörtél, és ha elveteted, teljesen össze fogsz törni. Ebben az esetben azt javasolnám, hogy valami olyan megoldásra kellene jutnod, hogy a baba életét megmentsd. De egyedül a te érdekedben! Az a magzat nem lehet annyira fontos, mint a te életed, a te megélhetésed, a te jövőd. De ha te tönkremész ebben, akkor meg kell mentened a magzat életét, és meg kell oldanod, hogy jó helyre kerüljön, mivel te egyértelműen nem tudod eltartani.

Nagyon nem irigyellek. Milyen lehetőségeid vannak, hogy megtartsd, kihord és megszüld a babát?

2017. ápr. 13. 10:27
 117/136 anonim ***** válasza:
25%
És ha kihordod a magzatot örökbeadàsra, ki fog eltartani a terhesség alatt? Mert a munkaadók nagyon nem szeretik a terhességeket sajnos.
2017. ápr. 13. 12:23
 118/136 anonim ***** válasza:
3%
GYES-ről nem hallottál még kedves utolsó? AMúgy mi fene, előbb még 29 voltál, most hirtelen fiatalodtál 10 évet? Ha még mindig gondolkodsz, akkor már késő elvetetni.
2017. ápr. 13. 12:47
 119/136 anonim ***** válasza:
30%
Hoper tudod mennyi a gyes? Segítek egy kicsit: az éhen haláshoz se elég.
2017. ápr. 13. 12:51
 120/136 anonim ***** válasza:
0%
Viszont nem nagyon rúghatják ki alatta, tökmind1, hogy szereti-e a munkavállaló a terhességet, vagy nem. Másrészt meg mivel húsvétkor már ne nagyon végez senki se abortuszt, ezért már time out van.
2017. ápr. 13. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!