Orvosilag bizonyított-e, hogy az abortusz során a magzat nem érez semmit?
12!
Egy szó sem igaz abból, amit írtál. Magyarországon végeznek a 12. hét után is abortuszt: 18 év alattinál keresre, a felettinel pedig a magzat, vagy az anya betegsége esetén, e kettőnél idokorlatozas nélkül.
A sikoly című baromság pedig 12 hetes terhessegnel végzett abortuszt mutat be.
Volt egy film, amiben azt mondták fájdalmat nem érez, de a filmbeli videón egyértelműen próbált távolodni a darálótól. Gondolom valami ösztön lehet. Nem volt valami gyerek formája, de egyértelműen csapkodva rugdosódva hátrálni próbált. Nem tudom hány hetes volt, de elég sok helye volt a méhben.
Szerintem nem érez fájdalmat, valami olyasmi lehet, mint mondjuk mikor helyzi érzédtelenítéssel műtik az embert. Pl mikor engem varrtak szülés után, nem fájt, de éreztem a rángatást, hallottam ahogy átdöfik a tűt és áthúzódik a cérne és összehúznak.
Én valami ilyesmire gondolok.
Szerintem ez is elég morbid, meghalni meg nem kellemes. Ha szenved is, rövid ideig tart nagyon, a halálon nem változtat.
Szerintem sem él, de képes lenne élni, mi meg meggátoljuk benne, mert bennünk fejlődik és nem valaki másban. Szegényeknek írtó nagy pechük van. Fogamzásképes nőben fejlődtek, összetalálkoztak egy gyorsan úszó spermával, összepasszolnak, már ez is kész csoda, erre a cél előtt elbuknak.
Ez egy kegyetlen világ.
Akinek elfogadott,annak akkor is az lesz,ha fáj neki.
Aki ellene van,nem feltétlen azért van ellene,mert fájna neki.
Én a magam esetében ellene vagyok,mert egy élet,ver a szíve,nem mert esetleg fájna neki ha kikaparják. Azonban ha beteg lenne,elvetetném,mert én nem tudnám úgy felnevelni,ahhoz kevés vagyok,a férjemmel együtt se menne nekem.
Te éreznél valamit, ha egy éles késsel kitépnék a kezeid és lábaid, majd szétroppantanák egy nagy fogóval a fejedet, miküözben te sikítasz?
Nézd meg A néma sikoly c. filmet, ott orvosilag igazolva van, hogy már a pár hetes magzat is ugyanúgy ember, mint te, tehát ugyanúgy érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!