Kenyszerithet a ferj/ barat, hogy bevegye a no az esemeny utanit?
Én nem is értem a kérdést.
Ha óvszert használtatok, nyilván nem akartatok gyereket. Te sem.
Ha kiszakadt, elsősorban te vagy bajban, ha terhes maradsz. Miközben nem akartad.
Ok, hogy apunak is felelőssége, de egye meg a fene, mégiscsak a nő megy abortuszra, vagy ha nem, neki kell kihordania és megszülnie egy nemkívánt gyereket.
Mi a fenéért kellene kényszeríteni ez esetben, hogy bevegye az esemény utánit.
Nem kenyszeritheti, de hogy a no egy onzo liba ha nem veszi be az is hetszentseg.
Bar nem tudom mit vagytok annyira oda, hisz a kerdezo irasaban benne van az "ex" szo,radadasul felteteles modban irt, szoval nem tortent "baleset"(ezek szerint a ferfi azert tudta kezelni az ovszert). Csak elore jelezte, hogy nem szeretne, ha a partnere egy kiszakadt gumira alapozna a gyermekvallalast. Ennyi , tok tiszta.
A parommal ketszer fordult elo ilyen. Az elsonel nagyon beparazott, mert a csaj nem kicsit volt zakkant. Mert aki egy egyejszakas kaland utan olyat mond hogy "milyen cuki apuka lenne es szep csalad lennenek" azzal gondok vannak. O meg is vette a tabit es addig nem mozdult a csaj mellol , amig az le nem nyelte, utana elkuldte a francba. Nem kell minden not sajnalni, boven megeri egy-ketto a penzet. A masik az mar en voltam. De szerencsere 8 ora elteltevel mar a kezemben volt a recept utana tabletta es nem is gondolkoztam rajta, hogy tartsuk meg az albira, meg arra semm fizetesunkre.
Elek virulok es nem lett bajom, es sokkal jobban jartam, mint egy abortusszal.
Én őszintén nem értem ezt..
Ha védekeznek a felek mikor együtt vannak, akkor az nem azt jelenti, hogy nem akarnak gyereket? Ha kiszakad a gumi, akkor nem alap dolog, hogy a nő beveszi az eseményutánit?! Nekem az lenne.. hiszen azért védekeztünk, mert nem akarunk gyereket.
Persze értem, ezt sem lehet ám minden nap bekapkodni, de azért egy védőháló az utolsó pillanatra.. Amikor még lehet tenni az ellen, hogy nem kívánt gyerek foganjon.
Ezek után hogyan lehet ez egyáltalán kérdés?! Számomra a megoldás egyértelmű.
Koszi a valaszokat !
Igen, mar ex, csak ilyeszto volt, amikor anno tobbszor is igy mondta, hogy be kell venned az esemeny utanit, mert neha kiszakad a gumi ...
Tobb nogyogyaszati gondom volt/van, mutetek, ciklus problemak stb., erre nem a legjobb egy hatalmas adag hormon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!