Kenyszerithet a ferj/ barat, hogy bevegye a no az esemeny
utanit?
Figyelt kérdés
Az exemmel volt ez, mondta, hogy ha veletlen kiszakadna a gumi szex kozben ( eleg vastag neki es volt mar tobb baleset is allitolag - nem velem ) , akkor be kellene vennem az esemeny utanit.
Nem kellene kenyszeritenie rá,hiszen ha nem akarok gyereket es baleset történik,en vagyok az elso,aki venné a cipojet,hogy indulok gyogyszerert..inkabb,mint ket hét izgulas,ne adj'Isten abortusz...
De itt a ferfi teljesen tiszta lapokkal játszott,neki nem fer bele a gyerek,innentől kezdve a no is elmondja a véleményét es vagy megprobalnak beszelni róla,ha er annyit a kapcsolat,vagy viszontlatasra..
Hozzátenném,hogy 10 ev alatt nekunk se sikerult meg ovszert kiszakitani,pedig a ferjem sem panaszkodhat a mereteire.
2017. márc. 15. 08:57
22/42 anonim válasza:
#20 "Tetszik-nem tetszik, "igazsagos" vagy nem, ez a helyzet... Idealis esetben kozos, de a vilag nem idealis."
Köszi a tippet, én is pont ezt mondanám az illető nőnek, miután elvetélt, és mielőtt kidobtam...
2017. márc. 15. 09:16
23/42 anonim válasza:
mondd meg neki, vegyen normális méretű óvszert, ne téged akarjon lóadag hormonnal tömni.
2017. márc. 15. 09:23
24/42 anonim válasza:
... vagy keressen egy normális nőt magának... (még mindig)
2017. márc. 15. 09:28
25/42 anonim válasza:
"HA férfi lennék, akkor egy ilyen kijelentés után szó nélkül hagynám el a másikat."
Én is nőként, de annál a mondatnál, amikor kijelenti, hogy ő "gumiszaggató" fajta, és fix hogy szükségem lesz mellette eseményutánira.
2017. márc. 15. 09:37
26/42 anonim válasza:
"Én is nőként, de annál a mondatnál, amikor kijelenti, hogy ő "gumiszaggató" fajta" - nem biztos, hogy ez akkora veszteség lenne egy férfinak... ha már az első pillanatban kiderül, hogy a nő így értelmezi a szexet...
2017. márc. 15. 10:17
27/42 anonim válasza:
26, ahogy nekem se lenne veszteség egy olyan pasi, aki egy darab gumit se tud normálisan használni.
2017. márc. 15. 10:22
28/42 anonim válasza:
Azért csendben érdekelne, hogy ezek az elvárásokkal teli hölgyek mivel tudnak cserében többet nyújtani, mint az extra elvárásoktól mentes nőtársaik...
2017. márc. 15. 12:24
29/42 anonim válasza:
Egy nem kívánt terhességgel tudnak többet nyújtani. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!