Hogyan érdemes 7 évessel próbálkozni, hogy bevegye az antibiotikumot?
Mindig utálta a sziruposat, mert nagyon keserű. Most kapszulát kértünk a doktornőtől, azt gondoltam, már elég nagy hozzá, de nem tudta lenyelni. Sírt és majdnem a hányásig hergelte magát.
Valahogy be kéne venni. És nem csak ma, hanem napi kétszer...
Minden ötletet szívesen fogadok.
Pont a napokban láttam egy reklámot egy gyógyszerbevételt segítő zseléről, rá is csodálkoztam, hogy mik vannak. :)
Benne "csücsül" a lekváros kanálban, de ahogy odaviszem, bőgni kezd, olyan erővel, hogy öklendezni is kezd, úgy meg ugye nem tudja lenyelni. :(((
Az a baj, hogy már én is olyan ideges vagyok, hogy nem tudok nyugalmat sugározni.
Már bevettem egy nagy multivitamint, hogy "megmutassam, hogy kell". MIndent kipróbáltam. :(
Kedves utolsó, azt hiszem nem értetted meg.
Nem az a baj, hogy nem akarja, érti pontosan hogy miért kell, hanem hogy nem bírja.
KOnkrétan hányt is. Sajnos tényleg piszok keserű, megnyaltam véletlenül.
Felhívtam közben a gyerekorvost, ő is a porlasztást javasolta. Úgy csináltuk, hogy neki adtam a húsklopfolót, és azzal ő zúzta szét.
A védőréteget le is tudtam szedni, mert az a csapkodás ellenére egyben maradt. Nutellába tettük, hát így is nehéz volt, de sikerült.
Köszi Neked is.
Igazából reggel simán lecsúszott az összezúzott gyógyszer a lekvárral, úgyhogy most már ennél maradunk.
Legközelebb lehet hogy újra sziruposat íratok fel neki, bár remélem megint pár évig nem lesz rá szükség...
A banán jó ötlet, de lehet hogy azt is "leenné körüle", neki az a baj, ha valami "nagy", mert mindent megrág.
Felnőttként azt hiszem könnyebb ezt kontrollálni akarattal.
De megjegyzem, és ha pár év múlva kell, akkor elővesszük az ötletet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!