Hogyan zajlik az abortusz?
Figyelt kérdés
Hét hónapja császároztak jelenleg 4 hetes vagyok több oka is van amiért emellett döntöttünk nem részletezném eléggé megvisel ez a gondolat negatív kommentet nem kérek2017. márc. 14. 07:20
31/35 anonim válasza:
Olyan szép, hogy itt egyesek nem gondolkodnak komplexen, nem gondolkodnak el azon, hogy a nők éreznek és egy gyermek mit jelent a számukra. Elnézem a gyermekeimet, és azon gondolkodom, hogy vajon melyiket vetette volna el a felettem szóló... Mindegyik gyönyörű, egészséges, jó lelkű. Az összes dupla csíknak örültem, pedig nem mindig a legidaálisabb időben érkeztek. Volt, akit terveztünk, volt, akit kevésbé. Persze, mindjárt én leszek a szemében negatív hanggal a nagy magyar anya, vagy valami ilyesmit szoktak ragasztani rögtön címkének. Pedig az, akinek két csíkja van, az már bizony édesanya. Ezek az emberek pedig egyből elkezdik a szokásos dumát, hogy ja hát az még semmi. Igen, még nem született meg. Vajon a kérdező mit érez? Kedves kérdező, Te is úgy gondolod, hogy semmiség történt? Nem hiszem. Sebeket nagyon szépen be tudunk tömni, elfojtani, tovább élünk, mert muszáj, de egy abortusz után semmi nem lesz ugyanolyan. 8 hónap múlva kezedben tarthatod a gyermeked, komoly felelősség, valóban, de hiszen ha már anya vagy, akkor tudod, hogy ez bár komoly felelősség, mégis az erőd nem fogy el és azért nem eszik olyan forrón a kását. Az erőd kapod a kis csomaghoz. Szülés után a 2 gyermekkel sem ugyanaz valóban. Nekem 5 van. A legkisebb 15 hónapos. Mindenben kétkanál, most kezdett el járni. Az ovis középsős, iszonyat sok figyelmet igényel szintén. A 3 iskolás szintén. De egymástól is sokat tanulnak, együtt élünk, tanulunk, dolgozunk. Sokszor én is érzem, hogy fáradt vagyok, mégis mindig új nap jön, új kihívásokkal és örömökkel. Segítséget sem szégyen kérni. Sok erőt kívánok nektek!
32/35 anonim válasza:
Hogy itt mennyi rosszindulatú, undorító ember van
Igazat szóltál, hisz van itt jópár abortuszfan..gondolom magatokra gondoltál.
33/35 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mit mondott a másik orvos?
34/35 anonim válasza:
dr Bálint Sándor és Balázs a Szt Imrében vannak Budapesten. Ők nagyon nagyon jó szakemberek, és tuti, hogy velük minden rendben fog menni, a baba és te is egészségesek lesztek.
Az Otthon segítönk alapítvány pedig ingyen segít otthon teljesen ingyen. :)
35/35 anonim válasza:
Szerintem nincs sok abortuszfan, van néhány és van egy itt több regisztrációval, aki minden ilyen kérdésnél megszállott módon abortuszra uszít, többek között azzal jön, hogy van aki a szülést bánja meg, meg szidja a magzatvédőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!