Hogyan zajlik az abortusz?

Figyelt kérdés
Hét hónapja császároztak jelenleg 4 hetes vagyok több oka is van amiért emellett döntöttünk nem részletezném eléggé megvisel ez a gondolat negatív kommentet nem kérek

2017. márc. 14. 07:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
0%
ha gondolod, azt is elmagyarázhatjuk hogy a védekezés hogy működik, hogy még egy gyerekednek ne kelljen meghalnia.
2017. márc. 14. 17:13
 12/35 A kérdező kommentje:
Utolsó nap akarok vitatkozni de fogamzásgátlót szedem milyen tanácsot tudnál adni védekezésre???
2017. márc. 14. 17:17
 13/35 anonim ***** válasza:
66%
Miért ne lenne 4 hetes terhesség? Akkor 4 hetes, amikor aktuàlis lenne a következő mensid, de nem jön meg. Minden babámnál már a köv. napon teszteltem, és már akkor pozitív volt a teszt. Erről ennyit.
2017. márc. 14. 18:38
 14/35 anonim ***** válasza:
0%
Megyek és veszek lottót..de tudtam hogy védekezés mellett lettél terhes...:-D Tanács: normálisan szedd a tablettát. Mert ha valóban megfelelően szeded(ha szükséges kiegészítéssel) akkor 0.01% a terhesség esélye.
2017. márc. 14. 18:55
 15/35 anonim ***** válasza:
73%

Kedves 14-es! Tudod, hogy szüketett 1 év korkülönbséggel két gyerekem? Tablettát szedtem. Diabéteszes vagyok, világ életemben óramū pontossággal gyógyszereztem magam, a fog.gátlót is úgy szedtem. Nem volt más gyógyszer, csak az inzulin, ami úgye nem kavar be. Nem volt hányás, hasmenés.

Aztán mégis terhes maradtam. Van ilyen, ahogyan megesik gumi, vagy spirál mellett is.

2017. márc. 14. 19:02
 16/35 anonim ***** válasza:
55%

Ha, és a dokim nem volt elragadtatva a hírtől, pedig nem császáros voltam, mégis aggódott az egészségemért, koraszüléstől is tartott.

Csak azért tartottuk meg a babát, mert 1 évvel későbbre terveztük, és îgy nem volt szívünk megválni tőle.

Időre született, köszöni jól van, de a doki nem ok nélkül aggódott.

A két egymás utáni terhesség kissé lestrapálta a szívemet, 2 harántujjnyival megnagyobbodott, és a nyugalmi pulzusom 110 lett.

2017. márc. 14. 19:09
 17/35 anonim ***** válasza:
15ös, szoptattál?
2017. márc. 14. 19:11
 18/35 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszönöm a többire meg nem reagálok
2017. márc. 14. 19:22
 19/35 anonim ***** válasza:
50%
Igen, szoptattam.
2017. márc. 14. 19:35
 20/35 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Nálunk 5 hónapos volt a kisfiam, mikor jött a következő baba.

Orvosilag tök oké, mert mire megszületik a baba, eltelik egy év (az orvosok egy évet javasolnak a 2 császár közt).

Dr. Szécsi Dávid volt az orvosom, és nagyon jó szakember, nekem pl. már nem is látszik a 2. baba utáni császár heg.

2017. márc. 14. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!